Olešnice si poradila s Vyšákem


Branky


29. P. Fiala , 44. S. Drtina , 53. S. Drtina , 62. R. Horelica , 69. S. Drtina - 26. V. Marek
0
Olešnice vyprovodila Vyšší Brod do okresu bůrem
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny pro Olešnici

   Vyšší  Brod se loučil s 1.B. v Olešnici a byl outsiderem utkání. V úvodních minutách byli domácí nebezpečnější a vytvořili si několik nadějných příležitostí, nedokázali však proměnit ani jednu. A tak hosté předvedli Olešnici lekci z efektivity. Ve 26. minutě snad z prvního vážnějšího ohrožení Krauskopfovi svatyně trestali. Křižnou střelou otevřel skóre Marek, 0:1. Ale už za tři minuty bylo vyrovnáno. To Fialův centr s pomocí teče hostujícího hráče skončil za zády Daniela Rapčana, 1:1. Ve 44. minutě domácí otočili vývoj zápasu, když se po Bahenského akci ocitl před brankou hostů Drtina a nezaváhal, 2:1. 

Drtina dokonal hattrick

   Do druhého poločasu vstoupila aktivněji Olešnice. V 53. minutě zvýšil na rozdíl dvou branek po pěkné přihrávce od Horelici znovu Drtina, 3:1. Za necelých deset minut centroval Husa, Horelica předskočil gólmana Rapčana a upravil na 4:1. V 69. minutě se po Hanzalově přistrčení mohl radovat opět Drtina, který zkompletoval hattrick a završil na pro hosty nepopulárního bůra, 5:1. Zbytek utkání se odehrál uvolněně a šance se počítaly na obou stranách. Po loňských starostech se záchranou skončila letos Olešnice v klidných vodách ve středu tabulky, nadohled pátému místu. Vyšší Brod se se soutěží loučí a padá do okresního přeboru.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (trenér domácí): Do pětadvacáté minuty jsme měli tři čtyři tutovky, ale nedali. Hosté nám pak ukázali jak jsou efektivní a z první šance dali vedoucí gól. Za pár minut však Fialův centr skončil v bráně a do šatny jsme přidali i druhý gól. V kabině jsme si něco řekli, protože to nebylo od nás tak aktivní jako v minulých zápasech. A do druhé půlky kluci vlítli. Od sedmdesáté minuty se dohrávalo volněji a šance byly na obou stranách. Nakonec jsme po zásluze zvítězili 5:1. Dobrý zápas odehrál Chovanec jenž se snažil jít po své lajně a hrál výborně. Velmi dobře kondičně i fotbalově zvládl utkání Bahenský.




Počet diváků: 75. Rozhodčí: Hladík Pavel - KŘÍŽEK Danek, CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.