2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalšiny zdolaly Kameňák


Branky


0
Fučík vystřílel Chvalšinám na závěr výhru
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle pro domácí

   V závěrečném kole se potkaly týmy, kterým se v posledních kolech moc nedaří. V posledních čtyřech kolech vyválčily Chvalšiny jediný bod, Kamenný Újezd si nepřipsal žádný. O něco lépe zahájili zápas domácí. Hosté v improvizované sestavě se začali pozvolna dostávat do tempa, ale pak nabídli Chvalšinám vedoucí gól na zlatém podnose. Po rovné půlhodině hry vystihl nepřesnou malou domů hostí Fučík a mířil sám na Dudáka, kterého dokázal překonat, 1:0. Zároveň tím určil i poločasový výsledek a do kabin, tak odcházeli o něco spokojenější domácí hráči.

Po gólu na obou stranách

   Druhou půlku zahájily Chvalšiny dvojím střídáním. Na gól se tentokrát čekalo do 56. minuty a radovat se z něj mohli hosté z Kamenného Újezdu. Standardku z poloviny hřiště zahrával Sládek, který se zřejmě snažil najít před brankou Petkova, ale balon mu trochu sjel z nohy a skončil až za zády překvapeného Cáby jenž asi neměl nejčistější svědomí, 1:1. Remízový stav vydržel jen necelých deset minut kdy se k míči dostal znovu Fučík a poradil si jak s obráncem hostů, tak i s gólmanem Dudákem, 2:1. Ve zbytku zápasu i přes nějaké šance se výsledek už nezměnil. Kamenný Újezd si připsal už pátou porážku v řadě a deváté místo v tabulce přepustil právě vítězným Chvalšinám.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Petr Cába (hráč domácí): Do zápasu jsme nastoupili znovu bez nějakých hráčů. Ale náš hlavní tahoun Michal Postl byl a to bylo strašně znát. Až na můj gól z půlky, který byl nechytatelný (smích) to bylo dobré. Konečně se ukázal i Fugas, který nám vystřelil tři body. Hráči zápasu teda Fučík a Postl.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér hosté): Jako tradičně jsme i v posledním zápase lepili sestavu. Výkon nebyl optimální, když jsme se dostali do hry pustili jsme soupeře nedůraznou malou domů do brejku. Já osobně nejsem s výkonem vůbec spokojený. Nepřistoupili jsme k tomu dobře, klukům se nedařilo a dopadlo to jak to dopadlo. Rozhodně jsem si představoval závěr sezóny o něco lepší.



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - T. Holas [-] , J. Motz [-] , M. Babinský [-] - P. Sluka [-] (46. P. Hynšt [-] ) , M. Postl [-] , T. Nymsa [-] , J. Fic [-] - L. Fučík [-] - M. Kamenský [-] (46. P. Zwifelhofer [-] ) , P. Postl [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - D. Frnka [-] , D. Průdek [-] , P. Pavlis [-] , M. Sivák [-] , M. Sládek [-] , J. Havlíček [-] , F. Holub [-] , J. Nejedlý [-] (63. M. Váša [-] ) , M. Samborský [-] , P. Petkov [-]

ŽK: 57. P. Petkov , 88. M. Samborský .
Hráči zápasu: M. Postl , L. Fučík .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.