7:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 15:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice slaví povinnou výhru s Chlumem


Branky


22. M. Buřič , 25. S. Drtina , 30. M. Hanzal , 45. L. Burda , 47. R. Horelica , 52. D. Janeček (p.) , 75. M. Koktavý
0
Olešnice si zastřílela proti poslednímu Chlumu
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poločase rozhodnuto

   Domácí Olešnice byla v souboji v beznadějně posledním Chlumem jasným favoritem zápasu. Gólově to Olešnice začala naplňovat ve 22. minutě. Drtinův aut prodloužil Bahenský a na zadní tyči se pak zjevil kapitán Buřič jenž míč dostal do sítě, 1:0. Úvodní branka domácí uklidnila a za tři minuty se mohli radovat znovu. Kačírkův centr si na malém vápně zpracoval Drtina a zvýšil na 2:0. Po půlhodině hry vyvážel balon Fiala, narazil si s Drtinou a poté posunul na Horelicu, který míč před Valešem vypíchl a Hanzal už měl snadnou pozici a určil poločasový výsledek na 3:0.

Čtyři góly pro Olešnici

   Domácí zahájili druhý poločas ve stejném duchu jako ten první a brzy se dočkali gólu. Ve 47. minutě centroval Drtina a Horelica míč hlavou usměrnil do sítě, 4:0. O pět minut později byl v šestnáctce faulovaný Hanzal a kopal se pokutový kop. Toho se ujal gólman Janeček a upravil už na 5:0. Šestý gól přidal po dlouhém balonu za hostující obranu Burda, 6:0. Definitivu výsledku přinesla 75. minuta kdy se po úniku a křižné střele mohl radovat střídající Koktavý, 7:0. Olešnice si vylepšila skóre a posunula se na sedmé místo v tabulce. V příštím kole může dokonce stáhnout ztrátu ve vzájemném zápase s šestým Suchdolem na jediný bod. Chlum už nemůže být lepší než poslední a čeká ho těžká domácí rozlučka se soutěží, když přivítá lídra soutěže z Bavorovic.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (trenér domácí): Chlum je jednoznačně poslední se dvěma body a to bylo znát. Ale musím soupeře pochválit, i když je jasně na sestup se celý zápas snažil a bojoval, ale kvalita tam není. Klobouk dolů před Chlumem, že se kluci sešli, postavili se k tomu čelem a hrají dál. Pro nás to byly povinné tři body a myslím, že jsme nic nepodcenili a snažili se hrát celý zápas. Pochvalu zaslouží celý mančaft, za to, že hrál kompaktně a dobře. Vyzdvihnout zaslouží středová řada v čele s Kačírkem a Bahenským, kteří se snažili hrát a burcovat celý tým.

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Jiří Hájek (hráč hosté): Tentokrát jsme se sešli i poměrně dobré sestavě, takže jsem pomýšlel na slušný výsledek. Ale chybělo nám všechno, nebyla bojovnost, žádné nasazení a byli jsme úplně odevzdaní. K tomu bych se raději nechtěl vyjadřovat. Olešnice zaslouženě vyhrála. Už aby byl konec sezóny, musíme si sednout a říci co dál, protože tohle mě nebaví. Někteří hráči tomu přistupují příliš laxně.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - P. Fiala [-] , B. Bahenský [-] , M. Lechner [-] , O. Husa [-] (55. J. Lust [-] ) - T. Kačírek [-] , S. Drtina [-] (72. D. Chovanec [-] ) , M. Buřič [-] , R. Horelica [-] - M. Hanzal [-] (63. M. Koktavý [-] ) , L. Burda [-] (77. R. Valenta [-] ) -

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
S. Valeš [-] - J. Březina [-] , J. Hájek [-] , J. Flaška [-] , M. Němeček [-] , T. Bednář [-] , D. Míka [-] , P. Eliáš [-] (49. T. Šniager [-] ) , T. Kamenický [-] , J. Matoušek [-] , L. Řepa [-] (68. O. Novotný [-] )

ŽK: 13. P. Fiala , 43. R. Horelica , 88. M. Lechner - 7. T. Kamenický , 86. T. Šniager .
Hráči zápasu: B. Bahenský , T. Kačírek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dvořák Petr - LEIŠ Filip, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.