Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sviny potvrdily roli favorita a poradily si s Vyšákem


Branky


0
Ve druhé půli Sviny rozhodly
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodná půle

   V souboji druhého týmu tabulky s druhým týmem od konce byli domácí jasným favoritem. Vyšší Brod se k zápasu dostavil jen s jedenácti hráči a v ne úplně nejsilnější sestavě. Úvod vyšel parádně domácím a už ve 2. minutě se po průnikové přihrávce Kodrase prosadil kapitán Kolář, 1:0. Ve zbytku půle to ovšem od domácích nebylo ono. Hosté se zvedli o odměnou jim bylo vyrovnání. Ve 22. minutě se po několika odrazech v šestnáctce zapsal mezi střelce důrazný Dibďák, 1:1. Za tohoto nerozhodného stavu se i oba týmy odebraly k poločasové přestávce.

Bůr ve druhé půli

   Svinům se podobně jako v první půlce povedl rychlý nástup. Ve 48. minutě si vzal balon na půlce Macák a prošel až před Klímu, kterého po kličce překonal, 2:1. Za další tři minuty už to bylo o dvě branky. Míč se odrazil na vápno kde byl Kurali a placírkou ho uklidil k tyči, 3:1. Třetí gól dodal svinenským pověstný klid a pohodu na kopačky. Začali poté hrát uvolněně a v závěru přidali i další branky. Hosté ve druhé půli nebezpeční v podstatě nebyli. V 71. minutě zatáhl balon po pravé straně Perfoll a přízemním centrem oslovil dalšího střídajícího hráče Šemra jenž zvýšil už na 4:1. V 77. minutě kousek za půlkou napřáhl Chromčák a překvapil Klímu, kterému míč propadl do sítě, 5:1. Poslední slovo měl další střídající mladík Valenta jehož asi nepovedený centr z lajny zřejmě hostující gólman podcenil a míč skončil v šibenici, 6:1.


Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny
Martin Valut (hráč domácí): Začali jsme dobře a velmi brzy vedli. Mysleli jsme si, že budeme kontrolovat hru, ale to se nestalo. První půle nám nevyšla, hráli jsme špatně a snad jediná povedená akce byla ta gólová. Vyšák se zvedl a od nějaké dvacáté minuty byl asi i lepším týmem. Ve druhé půlce se nám povedl začátek a byl to úplně jiný fotbal. Po třetí brance jsme začali hrát uvolněně a až do konce jsme zápas kontrolovali. Soupeř neměl ve druhé půlce prakticky nic. Tři branky si připsaly naši dorostenci, to svědčí o tom, že máme dobrou mládež (smích). Za první půli nemohu pochválit nikoho, ta tu druhou si jí zaslouží Macák a Perfoll.




Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - Z. Šafránek [-] , O. Kolář [-] , M. Valut [-] (46. A. Perfoll [-] ) , J. Macák [-] (60. J. Šemro [-] ) , J. Petr [-] , M. Kodras [-] (67. L. Valenta [-] ) , J. Kurali [-] , F. Štrachal [-] , D. Brůha [-] , M. Chromčák [-]

FK Dynamo Vyšší Brod
F. Klíma [-] - V. Marek [-] , L. Rapčan [-] , J. Gondek [-] , R. Bäuml [-] , T. Dibďák [-] , T. Račák [-] , J. Rohlík [-] , K. Šerhakl [-] , M. Vančura [-] , P. Prochaska [-]

ŽK: 54. F. Štrachal - 73. M. Vančura .
Hráči zápasu: A. Perfoll , J. Macák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pícha Vojtěch - ONDŘEJ Adam, BUŘIČ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.