1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 10:15

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro hosty z Bavorovic


Branky


0
Nová Ves sahala po vyrovnání, ale srazilo jí vyloučení
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod rozhodl

   Pokud ještě chtěla třetí Nová Ves alespoň teoreticky pomýšlet na celkové první místo v soutěži velela jí povinnost porazit doma vedoucí Bavorovice. Ovšem začátek zápasu udělal domácím čáru přes rozpočet. Už ve 4. minutě se totiž po rohu Radka Hanouska dokázal prosadit Kolda, 0:1. V 11. minutě hosté zvýšili, když po centru Koldy zůstal na penaltě osamocený Granov a překonal Bartizala podruhé, 0:2. Nové Vsi se nedala upřít snaha, ale k výraznějšímu ohrožení Sýkorovi svatyně se domácí nedostali. Bavorovice možná také trochu povolily. Přesto ještě chvíli před poločasovou přestávkou orazítkoval po voleji za vápnem břevno domácí brány Hanousek. Nicméně do kabin se odcházelo za stavu 0:2.

Korekce a červená

   Ve druhé půli domácí přeskupili řady a snažili se dlouhými míči nalézt kapitána Boháče se, kterým měla hostující defenziva práci. Po nějakých pěti minutách hry vybojoval Procházka míč na brankové čáře a centrem oslovil Brožku. Tomu ovšem ke gólové radosti chyběl pověstný kousek. Po dalších deseti minutách už se domácí mohli radovat. Přetažený centr na zadní tyč poslal na bránu Janeček a byť si Sýkora na balon sáhl bylo to 1:2. Výraznou trhlinu v plánu na vyrovnání přinesla 79. minuta kdy byl po žluté za zakopnutí míče z 56. minuty znovu žlutě, tentokrát za faul napomínám Boháč a musel předčasně pod sprchy. Ve zbytku zápasu se domácí k většímu ohrožení soupeřovi brány, který si závěr pohlídal už nedostali.


Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
David Holzer (hráč domácí): Měli jsme špatný vstup do zápasu a brzy prohrávali o dvě branky. V první půli jsme se sice snažili, ale chyběla tomu nějaká myšlenka. Bylo to i takové nervózní a rozkouskované se spoustou faulů. Bylo to možná i díky mladému rozhodčímu, který nevím jestli utkání úplně zvládl. Zkušenější hráči si na něj docela dovolovali. Druhou půlku jsme začali velkou šancí, ale bohužel jsme jí nevyužili. Pak jsme se snažili o dlouhé balony a měli i určitý tlak, zahrávali jsme rohy... Bohužel jsme v závěru přišli o Boháče, i když si myslím, že jeho faulu předcházel evidentní faul na Janečka. Potom už jsme nic vážnějšího neměli. Cítili jsme i takovou bezradnost z rozhodčích. Vypadalo to, že hosté neprohrají. Hráčem zápasu bych zvolil Pecha, který nastoupil po zranění a převedl stabilně dobrý výkon kdy nepropadal a vyhrál snad všechny souboje.

TJ Bavorovice
Karel Franěk (činovník klubu hosté): Pro nás to byl jeden z klíčových zápasů sezóny teď v závěru. Měli jsme trochu obavy, protože Nová Ves se na nás umí vytáhnout a kluci se mezi sebou dobře znají. Do zápasu jsme vstoupili perfektně a už ve čtvrté minutě vedli. Za pár minut jsme přidali i druhou branku. Takže úvod více než uspokojivý. Pak jsme ale upadli do letargie a začali hrát ležérněji. Nicméně zbytek půle už se dohrál aniž by přinesl nějak mnoho vzruchu. Ve druhém poločase domácí přeskupili řady a vysunuli Boháče do útoku a směřovali na něj nákopy. Vývoj utkání se začal otáčet a dá se říci, že domácí byli ve druhé půli lepší. Po snížení to s námi vypadalo nevesele a zdálo se, že spousta závěrečných minut bude ještě složitá. Po vyloučení se otupilo ostří domácích a my si to kombinační hrou a kouskováním pohlídali. Domácí nám tedy pomohli svou nedisciplinovaností. Dobře nám zahrála obrana v čele s Jiřím Hanouskem a Granovem. Pochvalu určitě zaslouží i Kolda a to nejen za gól a asistenci, ale i třeba za to, že vepředu dokázal udržet balon.



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - P. Boháč [-] , E. Janeček [-] , D. Holzer [-] , D. Pech [-] - P. Janovský [-] , Z. Holý [-] (46. V. Brožka [-] ) , V. Neumann ml. [-] (87. R. Šejba [-] ) - R. Procházka [-] , P. Graman [-] - B. Češka [-]

TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - J. Trnka [-] , J. Hanousek [-] , R. Hanousek [-] - F. Šafránek [-] , V. Jakeš [-] (46. J. Kuchař [-] ) , P. Boubal [-] - D. Granov [-] , P. Kolda [-] (75. R. Hanzal [-] ) , T. Kučera [-] , T. Koranda [-]

ŽK: 20. B. Češka , 56. P. Boháč - 31. P. Boubal , 57. J. Kuchař . ČK: 79. P. Boháč .
Hráči zápasu: D. Pech - P. Kolda , D. Granov , J. Hanousek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Novotný Jiří - TOUCHA Matěj, ZEVL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.