V. Rychtář 69. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

14.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Seznamte se s prvním přemožitelem Zlaté Koruny! Je jím Smrčina Horní Planá


Branky


69. V. Rychtář (p.) - 12. J. Oškrda , 71. T. Klik
0

Nepříznivé fotbalové podmínky panovaly i ve Zlaté Koruně, kam přijela Smrčina Horní Planá. Se zimou a deštěm si poradila lépe Horní Planá, která Zlaté Koruně poprvé sebrala body, a to hned všechny tři!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ohnsorg dvakrát orazítkoval brankovou konstrukci, následně domácí inkasovali

Pro domácí nemohl zápas začít lépe! Už v sedmé minuté se nadechl k velkému sólu Sláma a jeho průnik zastavil faulem až brankář hostí, za což byla odpískána penalta. Balón si postavil spolehlivý exekutor pokutových kopů domácích Vít Ohnsorg. Avšak tentokrát mu byla branka malá a míč od tyče zamířil do autu.

 

Vzápětí Ohnsorg orazítkoval znovu brankovou konstrukci Truhlářovy brány, tentokrát udělal obtisk špinavým míčem na břevně.

 

Tolikrát otřepané "nedáš, dostaneš" se znovu potvrdilo. Ve 12. minutě si domácí nepohlídali dlouhý aut po lajně, následoval centr na zadní tyč a pro úplně volného J. Oškrdu nebylo těžké poslat míč hlavou do sítě - 0:1!

 

V následujících minutách se domácí snažili o vyrovnání. Dobrou příležitost měl ve 24. minutě T. Weinhard, jehož střela z první po rohovém kopu skončila na prázdnou bránou Smrčiny.

 

A když o deset minut později trestný kop V. Rychtáře škrtal jen břevno, tak se šlo do kabin za jednobrankového vedení Horní Plané.

Domácím se podařilo vyrovnat, ale brzy znovu inkasovali

Do druhého poločasu vstoupili domácí s odhodláním alespoň vyrovnat. Hned úvodu druhého dějství nebezpečně vystřelil Sláma, ale jeho střela z levé strany těsně minula branku. 

 

O pár minut později Ohnsorga vychytal brankář Truhlář a v 63. minutě další střelu Slámy opět vyrazil výborně chytající brankář hostí do bezpečí.

 

V 67. minutě střela Homera skončila opět jen těsně mimo tři tyče hornoplanské brány. 

 

O dvě minuty později byl ve vápně faulován domácí snajpr a nejlepší střelec soutěže V. Rychtář, který se následně postavil k rozehrání druhého pokutového kopu v utkání a konečně vyrovnal na 1:1

 

Domácí se z vyrovnání radovali pouze dvě minuty, protože Horní Planá si vzala vedení zpět. Centr z trestného kopu z půlky hřiště nedokázal výborně hrající Zayml odvrátit a pro nabíhajícího T. Klika už nebyl problém uklidit míč za bezmocného Schwarze - 1:2!

 

Závěrečný nápor domácího celku už ke změně skóre nevedl, a tak Zlatá Koruna poprvé v této sezoně ztratila body a padla.

 

 

Autorem reportu je Pavel Ďuriš. Fotky pak poskytla sestra J. Slámy.



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
František Gallistl, trenér: Velice kvalitní, vyrovnaný zápas z obou stran s tím rozdílem, že hosté vytěžili z minima maximum a ze dvou střel na bránu zaznamenali dvě branky. Po neproměněné první penaltě jsme se velice těžko prosazovali v koncovce. Za předvedený výkon jsme si alespoň bod zasloužili. Nejlepší hráč: Zayml a Sláma.

TJ Smrčina Horní Planá
Tomáš Klik, hráč: Do Koruny jsme rozhodně nepřijeli hrát útočný fotbal a ani jsme nečekali, že budeme mít balón na nohách víc my, což se potvrdilo. Důležitým momentem byla neproměněná penalta v úvodu zápasu. Kdyby Koruna vedla, tak už s tím těžko něco naděláme. Dalším důležitým momentem byl gól na 2:1. Koruna už se nadechovala k obratu a nebýt této šťastné branky, tak by i obrat dovršila.V závěru už docházely síly a tak jsme rádi, že jsme si tyto zlaté tři body odvezli domů.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - M. Štěpánek [-] , T. Weinhard [-] , M. Homer [-] , J. Sláma [-] , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , J. Tybitancl [-] , D. Steinocher [-] , V. Ohnsorg [-] , P. Král [-]

TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - T. Klik [-] , A. Kvasnička [-] , V. Ryneš [-] , A. Kvasnička [-] , R. Bauer [-] , J. Oškrda [-] , M. Bednář [-] , M. Truhlář [-] , L. Parai [-] , Z. Šlak [-]

ŽK: 90. M. Štěpánek - 56. Z. Šlak , 75. J. Oškrda , 85. P. Trančík .
Hráči zápasu: J. Sláma , P. Zayml - A. Kvasnička , J. Oškrda .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamovič Jiří - ŠETELE Miloslav (N), BAJČÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.