G. Filip 42. (p.)
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:30

13.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zlatá Koruna dál válcuje své soupeře


Branky


42. G. Filip (p.) - 37. J. Sláma , 60. J. Sláma , 72. V. Ohnsorg , 76. V. Rychtář
0

Stále neporažená Zlatá Koruna přijela pro další tři body do Křemže, kterou čekal první jarní duel. Po vyrovnaném prvním poločase přišel rozhodující moment zápasu. Více v článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sláma otevřel skóre, ale G. Filip vzápětí vyrovnal

Vše podstatné v prvním poločase se odehrálo v jeho posledních deseti minutách. Do té doby měl střelecky disponovaný Sláma dobré příležitosti v 8. a 25. minutě, ale ani jednou na spolehlivého Linhu nevyzrál.

 

Poté přišla 37. minuta a sporná malá domů domácích. Rozhodčí odpískal nepřímý kop v rohu velkého vápna. K rozehrani se postavil Ohnsorg, poslal míč do skrumáže hráčů před brankou, kde se nejlépe zorientoval Sláma a polovysokou střelou otevřel skóre - 0:1!

 

Křemže se ovšem nesložila a po rozehrávce se natlačila před bránu hostí, kde si na centr z levé strany sbíhal domácí Matějka, který byl faulován ve vápně Tybitanclem a následně se pískal pokutový kop. Těžký úkol na proměnění penalty si na sebe vzal domácí kapitán Georgij Filip a zkušeně poslal míč do protisměru brankáře - 1:1!

 

Tímto výsledkem skončila první půle.

Červená karta zřejmě rozhodla utkání

Další vývoj zápasu ovlivnila situace ze 49. minuty. Unikajícího Slámu na půli hřiště zezadu podrazil Aleš Severa a následovala červená karta, domácí dohrávali zbytek zápasu v deseti.

 

Početní převahu využili hosté po deseti minutách. Po obléhání domácí branky uvolnil Ohnsorg Slámu a ten podél gólmana poslal hosty opět do vedení - 1:2!

 

V 63. minutě měl šanci Steinocher starší, ale Linhu nepřekonal.

 

O devět minut později přišla spolupráce úderného tria Zlaté Koruny Rychtář  - Ohnsorg  - Sláma.  Střelu posledně jmenovaného gólman vyrazil, ale na dorážku dobíhajícího Ohnsorga už nestačil - 1:3!

 

Poslední branka zápasu přišla čtvrt hodiny před koncem. Ohnsorg vybídl na pravé straně skvělou přihrávkou Pavla Krále a jeho křižný pas na zadní tyč zakončil Vladimír Rychtář - 1:4!



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Jakub Troup, hráč: Začátek utkání byl na obou stranách opatrný a nikdo nechtěl udělat chybu. Zlatá Koruna měla o něco více ze hry, ale nebyla žádná vyložená šance. Střelecké pokusy byly na obou stranách, ale bez většího ohrožení branky. Vše se změnilo v prvních deseti minutách druhé půle, kdy ve 49. minutě na polovině hřiště nesmyslně fauloval Severa s výsledkem červené karty a tím oslabil svůj tým pro zbytek zápasu. Od této doby stoupl tlak hostů a skóre se třikrát měnilo. Nyní se ale musíme soustředit na další zápas, který odehrajeme na hřišti FK Dolního Dvořiště.

SK Zlatá Koruna
František Gallistl, trenér: Pokud v prvním poločase domácí stačili fyzicky, hráli s námi ještě vyrovnaný zápas. Branku dali z penalty, ale více šancí na rozdíl od nás už neměli. Vývoj utkání určitě ovlivnila červená karta, která přišla brzo po začátku druhé půle, pak domácí začali ztrácet i fyzicky. Bylo jen otázkou času, kdy se opět prosadíme střelecky. Nakonec prohra domácích o tři branky byla pro ně ještě milosrdná. Pochválit bych chtěl rozhodčího Petrouška.



Sestavy


Sokol Křemže
R. Linha [-] - J. Troup [-] , P. Kouba [-] , R. Kaprál [-] , J. Fučík [-] , T. Matějka [-] , M. Filip [-] , A. Severa [-] , T. Bohatý [-] , P. Rienessl [-] , G. Filip [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - T. Gajdoš [-] , M. Štěpánek [-] , T. Weinhard [-] , J. Sláma [-] , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , J. Tybitancl [-] , D. Steinocher [-] , V. Ohnsorg [-] , P. Král [-]

ŽK: 32. M. Filip - 42. J. Tybitancl , 88. V. Rychtář . ČK: 49. A. Severa .
Hráči zápasu: J. Sláma , P. Král .
Místo: Křemže. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Petroušek Antonín - REITINGER Jiří (N), ŠETELE Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.