Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 13:00

12.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby opět pro Kájov


Branky


0

Druhý vzájemný zápas už tak jednoznačný nebyl. Zatímco v úvodním kole sezony zvítězili Kájovští poměrně s přehledem 3:0, tak nedělní duel byl mnohem vyrovnanější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kájovští do přestávky otočili skóre

Již od úvodních minut bylo patrné, že tento duel bude velmi vyrovnaný. Do vedení šel domácí Slavoj, který v 18. minutě zahrával trestný kop. Švábovu střelu Galko v brance Kájova vyrazil, ale míč si nejrychleji našel Jiří Babouček a otevřel skóre - 1:0!

 

Vyrovnání přišlo záhy. Ve 24. minutě zahrávali hosté rohový kop, odražený míč se dostal ke Kolajovi, který našel na zadní tyči volného Andreje Didkivského a ten vyrovnal - 1:1!

 

Obrat ve skóre nastal deset minut před poločasovou přestávkou. Čábale zatáhl míč, zpětnou přihrávkou našel Kolaje, který svou osmou brankou v sezoně dostal hostující Kájov poprvé do vedení - 1:2!

 

 

Čtyři branky, dvě na každé straně

Kájovští se třetí brankou příliš neotáleli, neb už po pěti minutách druhého poločasu udeřili znovu. Na Anderleho centr letící na zadní tyč čekal Lubomír Mašek a pohodlně zvýšili vedení Kájova - 1:3!

 

Domácí tým se však nevzdával a snažil se o vstřelení kontaktní branky. Té se dočkal v jednašedesáté minutě. Babouček se pěkně uvolnil, rychlou kolmicí našel Jiřího Čermáka, jehož křižná střela levou nohou znamenala snížení na 2:3!

 

V 79. minutě se dostali Kájovští do rychlého protiútoku, Haláček našel volného Kolaje, který svou druhou brankou v utkání prakticky rozhodl - 2:4!

 

Dvoubrankové vedení Kájova však netrvalo příliš dlouho, protože již po pěti minutách od čtvrté inkasované branky přišlo snížení, kterému předcházela Anderleho (Kájov) střela do horní tyče. Na Pliškův rohový kop z 84. minuty si nejvýše vyskočil Ješina, který upravil na konečných 3:4!

 



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov B
Zdeněk Šváb, trenér (zdroj: www.fkslavoj-ck.cz/): Béčko sahalo v zápase z Kájovem po bodu, ale nedosáhlo. Projevila se zkušenost a hlavně sehranost soupeře. Hráči benfiky byli na hřišti poprvé po půl roce a taky se to v zápase ukázalo jako hlavní příčina prohry .Začátek nebyl špatný vstřelili jsme vedoucí gól, ale za 20 minut docházely síly a soupeř dokázal otočit do půle skóre. Do druhé poloviny jsme přeskupili pozice a malinko se soupeři vyrovnali, i když soupeř odskočil vždy o dva góĺy, pokaždé jsme odpověděli, ale vyrovnat jsme už nestihli. Myslím že postupem času a dalších zápasů budou naše výkony lepší.




Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
J. Kejšar [-] - J. Babouček [-] , D. Gábor [-] , M. Pliška [-] , J. Čermák [-] , J. Lach [-] , Z. Šváb [-] , M. Ješina [-] , J. Lacko [-] , J. Smolík [-] , M. Štěpán [-]

TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Petřík [-] , V. Žilavý [-] , J. Němec [-] - M. Anderle [-] , J. Baláž [-] , P. Doubek [-] , I. Didkivský [-] - D. Čábela [-] , L. Kolaj [-] , A. Didkivský [-] -

ŽK: 85. M. Štěpán , 90. Z. Šváb - 71. L. Mašek , 72. L. Kolaj , 87. J. Baláž .
Hráči zápasu: L. Kolaj .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - HLADÍK Jakub (N), KORBEL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.