3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

24.kolo, Divize C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kolín dal trápícímu se Náchodu tři branky


Branky


27. J. Štoček , 45. O. Bora , 84. D. Brunclík (p.)
0

Kolín splnil roli favorita. V první půli se trefili Štoček s Borou, aby ve druhém dějství upravil na konečných 3:0 z penalty David Brunclík. Prohlédněte si fotky Jana Kobzana!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kolínští včera přivítali v rámci 24. kola Fortuna Divize aktuálně poslední tým tabulky. Náchod se do Kolína vydal s počtem dvanácti bodů a mizivou šancí na záchranu v soutěži. Kolín byl jasným favoritem. Povinnost ve formě výhry sice modrobílí splnili, ale s výkonem jistě spokojení nebyli.

 

V sestavě proběhlo hned několik změn a hra proti poslednímu týmu nebyla zcela ideální. Kolín dostával chvílemi sám sebe pod tlak nepřesnostmi. Ve 27. minutě otevřel skóre pěknou brankou Jan Štoček. V závěru první půle na Štočka navázal Oleksandr Bora a zvýšil na 2:0.

 

Do druhého poločasu vstupovali kolínští s cílem zklidnit hru a zlepšit pohyb. Proběhlo i střídání, ze hřiště odešli Volavka s Borou a nahradili je Seifert s Jindřichem. Ale ani nyní nepřišlo zlepšení. Kolín se ve druhé pětačtyřicetiminutovce zmohl jen na jedinou branku z pokutového kopu, to se trefil David Brunclík.

Report nám zaslal Tomáš Šulc.



Sestavy


SK Sparta Kolín
J. Ptáček [-] - A. Čapek [-] , M. Vácha [-] (70. R. Biško [-] ) , M. Volavka [-] (52. L. Seifert [-] ) , D. Nešpor [-] , O. Bora [-] (52. P. Jindřich [-] ) , O. Puk [-] , J. Štoček [-] (85. M. Novák [-] ) , D. Brunclík [-] , P. Němeček [-] (76. M. Puk [-] ) , P. Šourek [-]

FK Náchod
D. Vik [-] - M. Moravec [-] , P. Runkas [-] , J. Kábrt [-] , D. Schärfer [-] (46. P. Jimmy [-] ) - K. Omovie [-] , L. Soumar [-] , M. Brich [-] , T. Strnad [-] (61. M. Zelman [-] ) - M. Malý [-] , J. Vaněček [-] (46. R. Pípek [-] )

ŽK: 17. D. Schärfer , 31. T. Strnad .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šimek Zdeněk - KOTYZA Václav, BRYCHTA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.