Slavoj neudržel poločasové vedení, z Plzně jede s prázdnou


Branky


49. L. Filipec , 57. D. Brabec - 35. V. Beránek (p.)
3

Jihočeský klub poslal do jednogólového náskoku Beránek proměněnou penaltou, Doubravka však pár minut po začátku druhé půle skóre otočila. Během osmi minut se trefili Filipec s Brabcem a zajistili Sencu tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasný favorit? Kdepak

Do zápasu s Českým Krumlovem vstupovali fotbalisté Doubravky jako favorit, a to nejen díky výrazně lepšímu tabulkovému postavení. První půlhodina však nabídla naprosto vyrovnanou podívanou s minimem šancí.

 

Až v 32. minutě to v ochozech poprvé zahučelo, když hostující Kabele poslal míč placírkou jen těsně mimo Bouzkovu bránu. Za tři minuty byl ve vápně faulován Novák a Českému Krumlovu se naskytla obrovská šance jít do vedení. Té se chopil kapitán Václav Beránek a nařízenou penaltu proměnil!

 

Zaskočené Západočechy mohl ve 43. minutě potrestat Novák, jenže ve vápně spálil tutovou šanci a odmítl tak odskočení na rozdíl dvou branek.

Vítej zpět, Lukáši!

Slova domácího kouče Jindry o poločasové přestávce asi nebyla kdovíjak pozitivní a jeho svěřenci si je vzali k srdci. Už v 49. minutě bylo totiž vyrovnáno, když se prosadil navrátilec do sestavy Senca Lukáš Filipec.

 

O dalších osm minut později dokonala Doubravka rychlý obrat – po centru na první tyč se prosadil David Brabec a Doubravka tak vedla 2:1! Hostující trenér Domin zareagoval na nepříznivý vývoj utkání stáhnutím Švece a do hry poslal vysokého forvarda Cardu.

 

Jihočeši se snažili o vyrovnání, ale Carda, Beránek ani Novák se svými pokusy neuspěli. Nejblíže brance byl v 88. minutě střídající Babka, který do Slavoje přestoupil v týdnu z Prachatic, jenže po uvolnění Beránkem ve vápně Bouzkovu klec přestřelil.

 

Doubravka těsně vedení ve druhém poločase udržela a může se radovat ze zisku třech bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: „Byl to klasický první jarní zápas, hodně hektický a nervózní. Myslím si, že jsme kombinačně byli lepší, než soupeř. Bohužel jsme udělali pár drobných chyb a soupeř nás potrestal. Měli jsme co dělat, abychom dokázali zápas otočit, ale nakonec se nám to podařilo. Výkon se mi moc hodnotit nechce, ale za tři body jsem moc rád. Vždy je hodně důležité dobře odstartovat. Byly tam lepší výkony, žádný vynikající. Ale David Brabec podal velmi slušný výkon.“

FK Slavoj Český Krumlov
Trenér V. Domin (pro fkslavoj-ck.cz): „Herně jsme vůbec nepropadli, velká škoda Novákovy neproměněné šance na 2:0 a střely mladého Babky před koncem zápasu. Chyběla nám větší koncentrace na začátku druhé půle. Domácí sice ještě nastřelili tyčku, ale to od nich bylo vše. Myslím si, že to byl remízový zápas a ztráta bodů mrzí.“



Sestavy


SK Senco Doubravka
V. Bouzek [-] - L. Filipec [-] (73. P. Morávek [-] ) , M. Ungr [-] (88. J. Peterka [-] ) , D. Künstner [-] , D. Skopový [-] (81. T. Navrátil [-] ) , D. Sýs [-] , D. Novák [-] , D. Brabec [-] , J. Petr [-] , P. Krejčí [-] , P. Knakal [-]

FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - M. Svoboda [-] , D. Tůma [-] , F. Persán [-] (80. M. Babka [-] ) , L. Mravec [-] , M. Švec [-] (58. J. Carda [-] ) , J. Wagner [-] , V. Novák [-] , V. Beránek [-] , J. Kabele [-] , M. Dudák [-]

ŽK: 48. D. Skopový - 53. D. Tůma , 73. J. Wagner .
Hráči zápasu: V. Bouzek , D. Brabec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Machýček Lukáš - ŠTEFAN Michal, LAFEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 3. 2017 21:11
Petře, děkujeme! Zvážíme ho také při výběru Sestavy kola. :)
11. 3. 2017 19:10
Velmi dobrý výkon podal gólman Bouzek.