3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

5.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malonty ani na popáté nevstřelily branku a jedou z Krumlova bez bodu


Branky


23. J. Babouček , 67. J. Babouček (p.) , 89. Z. Šváb
0

Do Krumlova přijely Malonty, které získaly v minulém kole první tři body avšak za kontumaci s Frymburkem. Na první regulerní vítězství si ale Malontští budou muset ještě minimálně jedno kolo počkat, jelikož v Krumlově opět nevstřelily branku a jedou domů s prázdnou. Domácí se prosadili hned třikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se podařilo vstřelit první branku

První půle nebyla divácky příliš atraktivní a za zmínku stojí pouze branka Jiřího Baboučka, který se individuálně prosadil ve třiadvacáté minutě, 1-0. Hostující Malonty se mohly dočkat první branky v sezóně o pár minut později, ale parádním zákrokem se zaskvěl domácí brankář Kejšar. Do kabin se tedy šlo za jednobrankového vedení domácího celku.

Babouček se prosadil i podruhé

Druhý poločas se nesl v duchu toho prvního. Chyběly větší i menší příležitosti a třicítka diváků, která přišla podpořit domácí tým, se příliš nebavila.

 

V 67. minutě udělal světlou výjimku opět Babouček. Posila z divizního A týmu byla faulována ve vápně a následně nedbala na pověry o tom, že faulovaný hráč by neměl kopat pokutový kop, a postavila se k pětce, kterou bezpečně proměnila, 2-0.

 

Hostující tým byl téměř bezzubý a až na pár ojedinělých výpadů se nedostal k žádné větší šanci. Domácí pěčetili svou výhru v samotném závěru, kdy se prosadil z přímého kopu Zdeněk Šváb průstřelem děravé hostující zdi, 3-0.

 

Konečný výsledek 3-0 byl zřejmě pro domácí zasloužený, jelikož se jim podařilo z minima vytěžit maximum.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov B
Zdeněk Šváb, trenér: Se zápasem jsem spokojen napůl. Beru výsledek, ale hra nestála za nic. Chyběl nám pohyb a klid na kopačkách. Ve vyrovnaném utkání rozhodla naše schopnost z minima šancí vstřelit branky.




Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
J. Kejšar [-] - J. Babouček [-] , M. Špát [-] , L. Kitzler [-] , R. Šimášek [-] , F. Hermann [-] , J. Lach [-] , Z. Šváb [-] , M. Ješina [-] , J. Čabaj [-] , L. Sirotka [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - M. Beneda [-] , R. Svatoň [-] , D. Svatoň [-] , T. Valiček [-] , J. Kubát [-] , S. Gocala [-] , R. Tomáš [-] , V. Žalud [-] , D. Kubánek [-] , K. Beutl [-]

ŽK: 8. L. Kitzler , 40. J. Čabaj , 85. D. Benda - 21. V. Žalud , 81. K. Beutl , 88. S. Gocala .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Petroušek Antonín - SUCHÁNEK Daniel (N), BEUTL David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.