Světlík nenavázal na domácí výhru a z Horní Plané odjíží bez bodu


Branky


0

Nováček ze Světlíka přijel na velké hřiště do Horní Plané, kde se boduje jen těžko. Domácí svou tvrz ubránili, navíc přidali ještě dvě branky a slaví výhru. Více v reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plno šancí, jediná branka

Už od počátku utkání bylo jasné, na kterou branku se bude hrát. Světlík se celý poločas jen bránil a nebýt několika skvělých zákroků brankáře Skipaly, tak by si Světlík do šatny přibalil mnohem více branek než jen jednu, kterou domácí vstřelili v 28. minutě z kopačky Adama Kvasničky, jenž obešel Skipalu a nekompromisně zavěsil, 1-0.

 

Světlík měl šanci zhruba ve 35. minutě, kdy byl ve vápně Hüttner, který si však střelu připravoval moc dlouho a následně byl o míč oloupen.

 

Další šance, které stojí za zmínku byly opět z kopaček domácích. Radek Bauer netrefil úplně odkrytou bránu a několik dalších střel z větší vzdálenosti netrefilo vytoužený cíl a do kabin se šlo tedy za jednobrankového vedení domácí Horní Plané.

Domácí polevili, ale přidali v závěru branku

Druhý poločas začal stejně jako první a domácí se hnali za další brankou. Bednářovu přízemní střelu vyrazil Skipala na roh a ani několik dalších příležitostí ke gólu nevedlo.

 

Po hodině hry měla domácí Horní Planá slabší pasáž hry, která trvala zhruba 10 minut, ale Světlík si žádnou větší šanci nevytvořil až na šanci Tybitancla, který se snažil přehodit domácí brankáře Truhláře, ale se svým lobem na něj nevyzrál.

 

V 70. minutě byl zjevně faulován hostující P. Píšek, ale zákrok se nepískal, a tak posléze na Oškrdu zívala prázdná branka, kterou však netrefil.

 

Druhé, uklidňující, branky se domácí dočkali pět minut před konečným hvizdem. Pěknou akci předvedl Kvasnička, který následně předložil míč téměř před prázdnou bránu, kde stál Lukáš Brůha, který už neměl úlohu složitou, 2-0.

 

Více se v posledních minutách diváci nedočkali a domácí si zaslouženě připsali vítězství.



Ohlasy k zápasu



TJ Dynamo Světlík
Marian Gondek, trenér: Na hřiště soupeře jsme dorazili opět silně oslabeni, chybělo nám 5 hráčů. Také jsme nastoupili proti výborně připravenému soupeři, který na nás vyletěl jek vosy, ale trápila ho koncovka, tak jsme šli do druhého poločasu za stavu 1:0. V druhém poločase se tempo soupeře mírně snížilo, tak jsme se podívali i my k jeho bráně, ale byli to jen náznaky. Zápas jsme odehráli na max, i proto jsme dostali jen 2 góly. Všem moc děkuji a gratuluji soupeři. Nejlepší hráč Skipala, Vrábel.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Jan - KASTENMAJER David (N), GONDEK Štefan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.