2:2
(0:2)
9. R. Bauer (p.)
12. M. Kordík
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 10:00

4.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Planá po výborném začátku veze z Dolního Dvořiště bod


Branky


51. I. Maurenc , 88. P. Pecha - 9. R. Bauer (p.) , 12. M. Kordík
0

Dosud neporažené Dolní Dvořiště přivítalo na svém plácku Horní Planou. Atraktivní duel sliboval mnoho brankových příležitostí a pohledný fotbal. Jak utkání dopadlo uvidíte v článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí brzy dvakrát inkasovali

Domácí vstoupili do zápasu velmi špatně, protože již ve 12. minutě prohrávali před svými diváky o dvě branky.

 

První branka padla v 9. minutě po faulu Mokoše z penalty, kterou Radek Bauer bez problémů proměnil, 0-1. O 3 minuty později už na tom byli domácí o poznání hůř, když Martin Kordík nechytatelnou střelou vymetl šibenici Poslovi brány, 0-2.

 

Poté se obraz utkání přeléval z jedné strany na druhou, což se divákům muselo líbit, i když k vyložené šanci se ani jedno z mužstev neprosadilo. Po půl hodině hry měli domácí výhodu přímého kopu, ze kterého Hajdák orazítkoval břevno hornoplanské brány. A když Mokošova šance o pár chvil později brankou také neskončila, tak poločas mluvil jasně pro Horní Planou, která vedla v Dolním Dvořišti 2-0 po půli.

Větší aktivita přinesla dolnodvorským ovoce

Aktivněji do druhé půle vstoupili domácí, kteří chtěli ze zpackaného zápasu vytěžit nějaký bod.

 

Domácím se chtíč po vstřelené brance vyplatil již v jednapadesáté minutě, kdy Ivan Maurenc doslova dotlačil míč do sítě brankáře Truhláře a bylo sníženo, 1-2.

 

V 54. minutě mohlo být vyrovnáno, ale osamocený Zeman orazítkoval pouze tyč hostující brány. Poté se dostal do šance Kubík, který jen těsně minul bránu Horní Plané, která tak stále držela hubené vedení.

 

Když už to vypadalo, že si Horní Planá odveze z Dolního Dvořiště všechny tři body, tak se domácím přeci jen podařilo srovnat. V 88. minutě rozehrával Krenauer rohový kop, který našel hlavu matadora Pechy a poté propukla velká radost na domácím stadionu, 2-2.

 

Více se v utkání nestalo a Dolní Dvořiště je stále jedním ze tří týmu OP, které neokusily hořkost porážky.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér: Do zápasu jsme šli opět nekompletní když nám chyběla řada hráčů, na druhou stranu se do sestavy vrátil Varhol a na lavičce už byl připravený Pecha a pomoct nám přijel i Papaj. Bohužel do zápasu jsme vstoupili velmi špatně a zbytečně jsme prohrávali 2:0. Jsem rád, ze se tým semkl a dokázal vyrovnat. I když to bylo v samém závěru. Bod tedy bereme, i když se dalo i vyhrát. Hosté vlastně nic neměli a mladý Posel v bráně prakticky nemusel řešit vážnější situace. Pochválím opět celý tým, kluci nesložili zbraně, zvedli hlavy a dokázali srovnat. Vyzdvihnu Krenauera. Příští kolo zajíždíme do Kájova, kde to určitě jednoduché nebude.




Sestavy


FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - J. Mokoš [-] , P. Varhol [-] , J. Hajdák [-] , M. Vančura [-] - J. Kubík [-] , J. Řepa [-] , J. Krenauer [-] , T. Macanovič [-] - I. Maurenc [-] , T. Zeman [-] -

TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - P. Schönkypl [-] , M. Kordík [-] , T. Klik [-] , A. Kvasnička [-] , A. Kvasnička [-] , R. Bauer [-] , J. Oškrda [-] , M. Bednář [-] , L. Parai [-] , L. Mražík [-]

ŽK: 8. J. Mokoš , 75. T. Zeman , 89. R. Papaj - 6. A. Kvasnička , 26. M. Kordík , 64. J. Oškrda , 83. V. Ryneš .
Hráči zápasu: J. Krenauer .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - POSEL Zdeněk (N), BAJČÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.