Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 10:30

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršovští ani ve druhém utkání neuspěli a navíc dostali lekci z vytváření a proměňování šancí


Branky


3. D. Hrádek , 7. P. Houska , 11. L. Tancer , 34. D. Hrádek (p.) , 77. D. Hrádek , 80. P. Houska , 84. P. Houska , 85. P. Houska - 1. J. Lísal , 90. V. Čuřík
0

Ve 2. kole proti sobě nastoupily týmy Boršova B a Mokrého. Boršovští vyšli vstříc Morkému a z důvodů stavebních úprav na jejich hřišti se po vzájemné dohodě utkání odehrálo v Boršově. Zatímco domácí pomýšleli na první body v soutěži, hosté chtěli navázat na výkon a výsledek z prvního kola.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól Boršova v první minutě, nastartoval Mokré ke gólové smršti

Domácí začali lépe a již v 1. minutě se ujali vedení, když se k odraženému míči v šestnáctce dostal Lísal a pohodlně skóroval k levé tyči - 1:0. Kdo by v tu dobu řekl, že tímto střelecký prach domácích na celé utkání zvlhnul a svůj druhý gól docílili až v poslední minutě.

 

Ti se po gólu otřepali a v 10. minutě to bylo již 1:3, kdy postupně Hrádek, Houska a Tancer otočili skóre utkání. Další gól přidal ve 32. minutě z pokutového kopu, kdy domácí brankář Machata fauloval agilního Housku, Hrádek - 1:4. Skóre mohl ještě navýšit ve 44. minutě Houska, z přísně nařízené druhé penalty, ale domácí brankář Machata byl proti. 

Druhý poločas okopíroval skóre z prvního poločasu

Ve druhém poločase se domácím podařilo hru na půl hodiny vyrovnat a držet s hosty krok. Příchodem Čuříka se hra zlepšila, domácí si vytvořili i slibné šance, ale postupně Čuřík, Nídl a Švejda nedokázali skórovat.

 

A tak přišla 77. minuta, kdy Hrabánek našel pěkně Hrádka a ten pohodlně skóroval - 1:5. Vzápětí měl velkou příležitost domácí Mavrodiev, když po rohu Čuříka pěknou a prudkou hlavou minul levý roh Alexovi branky. V závěru utkání opět úřadovali hosté a nejlepší hráč utkání Petr Houska dokázal vstřelit čistý hattrick během pěti minut (v rozmezí 80.-85. minuty) a upravil skóre na 1:8.

 

V závěru se ještě do dobré šance dostal domácí Matoušek, kdy si obhodil i soupeřova brankáře, ale nedokázal již míč usměrnit do branky. V poslední minutě zakončil střelecké žně po hezké samostatné akci domáčí Čuřík střelou od tyče a upravil na konečných, pro domácí nelichotivých 2:8.

 

autor: Miroslav Lysina



Ohlasy k zápasu


TJ Mokré
Petr Štumbauer (hráč): "Hosté vstoupili do zápasu lépe a hned v první minutě se ujali vedení. Nás to ale nepoznamenalo, a čtyřmi góly do poločasu vývoj zápasu obrátili. Lépe jsme kombinovali a vytvářeli si další šance, které jsme ovšem neproměnili, včetně pokutového kopu. Hosté ojediněle zahrozili z rohového kopu, ale zakončení šlo většinou mimo branku. Začátek druhého poločasu byl poznamenán nepřesnostmi na obou stranách a za rozhodnutého stavu, ani jedno mužstvo nejevilo patrnou snahu o změnu stavu. Poté jsme přeci jen ve stupňujícím se horku zvýšili pohyb, zpřesnili kombinaci a výsledkem byly další čtyři branky v soupeřově síti po pěkných kombinacích. Poslední slovo měli hosté, kteří po individuální akci kosmeticky upravili konečný výsledek na 8:2."

FK Boršov nad Vltavou B
Miroslav Lysina (trenér): "Hosté se lépe pohybovali, dokázali se více prosadit v osobních soubojích a tím si vytvářeli dostatek šancí, které uměli i proměňovat. Navíc měli střelecky disponované útočníky Petra Housku a Daniela Hrádka, kteří vsítili sedm z osmi gólů TJ Mokré. Nám selhala defenzíva. Pokud hráči nebudou trénovat, těžko můžeme očekávat zlepšení hry."



Sestavy


TJ Mokré
N. Alexa [-] - R. Rottner [-] , J. Návara [-] , Č. Alexa [-] , L. Tancer [-] - R. Beneda [-] , P. Dvořák [-] , V. Klement [-] , M. Tyl [-] - P. Houska [-] , D. Hrádek [-]

FK Boršov nad Vltavou B
L. Machata [-] - J. Soukup [-] , P. Křemen [-] , J. Zevl [-] , R. Šafařík [-] - Z. Švejda [-] , R. Nídl [-] , L. Matoušek [-] , J. Lísal [-] - M. Mavrodiev [-] , J. Ovčáček [-] -

ŽK: 49. V. Klement - 16. P. Křemen , 39. R. Šafařík , 60. J. Lísal .
Hráči zápasu: P. Dvořák , P. Houska , D. Hrádek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: AIBL Tomáš - TOMEK Jiří (N), MATĚJKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.