Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Úsilném viděli diváci deset branek. Zápas ovšem vítěze neměl


0

První zápas nové sezony čekal tým z Úsilného. Na domácím hřišti přivítal tým z Kolodějí. Domácí minulou nováčkovskou sezonu zakončili na skvělém třetím místě a tuto sezonu by se chtěli opět pohybovat v horních patrech tabulky. Kolodějím nevyšel první domácí zápas, když podlehly na domácím hřišti Lipí 1:4. Oba týmy, tak čekal zápas o premiérové body v sezoně 2016/2017.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úsilné nastoupilo do zápasu ve velkém stylu

Od začátku zápasu hráli aktivněji domácí a hosté se dlouho nemohli srovnat s rychlostí domácích útočníků. V 8. Minutě přišel centr z pravé strany do pokutového území Koloděj. Zmatek v hostující obraně ukončil domácí útočník Sláma, který střelou z malého vápna otevřel skóre zápasu – 1:0. Vedoucí branka domácí hráče ještě více nakopla a ti dál stupňovali svůj tlak. Ve 12. Minutě se prosadil z přímého volného kopu Švec, střelou kolem zdi a Úsilné vedlo 2:0.

 

Domácí hráči byli první půl hodinu lepším týmem, ale ve 31. minutě se o slovo přihlásili hosté. Brázda rozehrál od vlastního vápna dlouhým nákopem na volného Čecháčka, ten se kličkou zbavil obránce a střelou kolem brankáře Helmicha snížil na 2:1. Koloděje kontaktní gól zdravě nabudil a za další čtyři minuty bylo vyrovnáno. Čecháček namazal míč na velké vápno Baťhovi proti noze a ten bombou z první propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:2.

 

Ve 41. Minutě se po rohu domácích střetli hlavou domácí záložník s hostujícím obráncem, který zůstal ležet na zemi s krvavým šrámem na hlavě. Hra ovšem překvapivě pokračovala, protože sudí, jak je zvykem v nižších soutěží, sledoval vše z půlící čáry. Hru tak přerušila, až branka v síti Koloděj, kterou vstřelil Sláma – 3:2. Hosté se pak slétli na rozhodčího, jako hladoví supi. Hlavní arbitr pak po pěti minutové pauze vynucenou ošetřením hostujícího Miřátské, poločas předčasně ukončil s tím, že se zbylý čas dohraje v druhé půli. Miřátského hlavu pak po převozu sanitkou, zdobí pět stehů na hlavě.

Hostům vystřelil bod v posledních vteřinách zkušený Adámek

Druhý poločas začal velmi kuriózně, protože týmy nastoupily na stejných polovinách, jako v prvním poločase. Důvodem byly nedohrané tři minuty. Po tomto časovém intervalu si pak soupeři své strany prohodili. Ve 49. minutě rozehráli domácí přímý volný kop na zadní tyč, kde byl osamocený Sláma, který tak uzavřel hattrick v zápase a zvýšil na 4:2.

 

Hosté se snažili o kontaktní branku a blízko k ní měl Čecháček, ale jeho střelu brankář Helmich vytáhl na tyč. V 68. minutě vstřelili hosté kontaktní branku, když se elegantně uvolnil nestárnoucí Martin Adámek a přesným pasem našel Čecháčka, který si míč rychle zpracoval a střelou pod břevno snížil na 4:3. Domácí ovšem svému soupeři opět odskočili do dvoubrankového trháku. V 77. minutě promáchl hostující stoper a Čada dvěma kličkami doslova vykoupal hostující brankáře Dvořáka a do prázdné branky zvýšil na 5:3.

 

Zdálo se, že je o vítězi rozhodnuto, jenomže o čtyři minuty později se dostali hosté znovu do zápasu. Triviální chybu předvedli domácí hráči při rozehrávce od vlastní branky, když jeden z obránců namazal Čecháčkovi míč na vápno, který střelou do šibenice završil hattrick – 5:4. V heroickém závěru pak přišla ještě jedna branka. Doslova v posledních vteřinách zápasu se míč dostal na levé straně k nohám Adámka a ten chytrou střelou nachytal v nedbalkách domácího brankáře Helmicha, kterému zapadl míč za záda. Po rozehrání ukončil rozhodčí gólově bohatý zápas, který skončil divokou remízou 5:5.



Ohlasy k zápasu



SK Koloděje nad Lužnicí
Jaroslav Čecháček (hráč): "Úvod zápasu patřil domácím, kteří šli rychle do dvoubrankového vedení a první půl hodinu nás přehrávali. Nám se podařilo v rozmezí pěti minut srovnat, ale poslední slovo v prvním poločase mělo Úsilné. Gólu však předcházelo nezaviněné zranění našeho obránce Standy Miřátského, který po souboji s domácím hráčem zůstal ležet na zemi s roztrženou hlavou. Druhý poločas opět začali lépe domácí a my naháněli znovu dvoubranové manko. To jsme definitivně smazali, až v samotném závěru zápasu a vybojovali velmi cenný bod."



Sestavy


Úsilné
J. Helmich ml. [-] - T. Sláma [-] , P. Švec [-] , P. Vazač [-] , J. Vondřich [-] , J. Jírovec [-] , J. Čada [-] , P. Pícha [-] , O. Samek [-] , M. Fajtl [-] , V. Dolejšek [-]

SK Koloděje nad Lužnicí
F. Dvořák [-] - J. Deák [-] , S. Miřátský [-] , K. Kohout [-] , A. Šejba [-] - L. Polida [-] , T. Minsk [-] , J. Kubíček [-] , A. Baťha [-] - M. Adámek [-] , J. Čecháček [-] -

ŽK: 80. P. Pícha .
Hráči zápasu: J. Čada , T. Sláma - J. Čecháček , M. Adámek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - KAPINUS Milan (N), VLK Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.