Úsilné díky výhře nad Boršovem přezimuje na prvním místě


Branky


2

Domácí tým Úsilného přivítal v závěrečném zápase podzimu Boršov B. Hosté venku ještě nebodovali a proti Voselnu se příliš nečekalo, že by se tento fakt měl nějak změnit. Domácí hráči chtěli rychle zapomenout na debakl z minulého víkendu, kdy jim první porážku v soutěži uštědřil Borek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pícha poslal domácí do vedení

Domácí hráči se museli stejně jako před týden obejít bez 17 branek, tedy bez dua Sláma, Vazač. To hosté přijeli posíleni o tři hráče A týmu, který měl za sebou dopolední vítězný zápas v Borovanech. Na hráčích Voselna, jakoby ještě ležela deka z minulého víkendu, kdy je šesti brankami ztrestal Borek. Hra v prvním poločase nenasvědčovala velkému zlepšení. I přesto se po čtvrt hodině hry ujali vedení. Povedenou akcí se prezentovala trojice domácích Čada, Švec a zakončující Pícha – 1:0. Boršov ovšem dokázal s domácími hráči držet krok a do konce prvního poločasu, již neinkasoval. Do kabin se tak šlo za nejtěsnějšího možného rozdílu.

Vítěznou branku domácích vstřelil Pícha

Vstup do druhé poločasu vyšel Úsilnému na jedničku. Ve 48. minutě se krásně do míče opřel stoper Pícha a svou druhou brankou v zápase zvýšil vedení domácích na 2:0. Jenomže ani rychlá druhá branka z kraje druhého poločasu, hosty neotupila. Boršov přitlačil domácí hráče a po necelé hodině hry díky Pokornému snížil na rozdíl jedné branky – 2:1. Během tří minut se však zápas definitivně rozhodl. Bomba hostujícího Mavrodieva ke smůle Boršova, však skončila jen na břevně. A z následné akce domácích udeřil Jakub Čada. Domácí tak znovu odskočili na rozdíl dvou branek. Tento gól vlil na kopačky domácích hráčů jistotu a klid. Hosté se už do žádné vážnější šance nedostali a domácí si svůj náskok pohlídali, až do závěrečného hvizdu rozhodčího Aibla. Díky zisku tří bodů, se tak Úsilné osamostatnilo v čele tabulky a do jara půjde s dvoubodovým náskokem, před Loko ČB B.



Ohlasy k zápasu


Úsilné
Petr Vazač (hráč): "Chtěli jsme napravit zklamání z minulého týdne,hra tomu ale od začátku neodpovídala,bylo to takové mdlé,a řada nepřesností na obou stranách.Postupem času se to zlepšovalo a nádherná akce v podání Čady,Švece a střelce Píchy nám dala klid.I tak to ale byl jeden z horších zápasů od nás.Boršov se snažil a nehrál úplně marně.Druhá půle byla podobná jako ta první a hlavní slovo měl nevídanou střelou opět Pícha,který z pozice stopera dokázal i útočit.Celá defenziva hrála o poznání lépe než na Borku a hráči utkání byli právě oba stopeři Ota Samek a Pavel Pícha."

FK Boršov nad Vltavou B
Petr Fabián (trenér): "S výkonem mužstva, které bylo posilněno o 4 hráče Ačka, z nichž 3 hráli zápas dopoledne v Borovanech, jsem byl vcelku spokojen. Od začátku se nám podařilo hrát s domácím favoritem vyrovnanou hru, ale skvěle hrající kapitán domácích Pavel Pícha dokázal 2x skóroval. Za stavu 0:2 jsme to ale nevzdali a zlepšenou hrou soupeře přitlačili a po pěkné akci snížil Filipem Pokorný na 1:2. Vytvořili jsme si ještě další šance, ale nevyužili je, včetně Mavrodievovy bomby, která skončila na břevně domácí branky. Po chybě na vápně jsme ale dostali třetí gól a tím pádem se nám soupeř opět vzdálil, uklidnil se a zkušenou hrou dotáhl zápas do vítězného konce."



Počet diváků: 44. Rozhodčí: AIBL Tomáš - NOVOTNÝ Vladimír (N), KOREJČÍK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 11. 2016 06:47
Zápas spíše průměrný,nic extra z obou stran a sudí který odpískal naprostou rovinu.
30. 10. 2016 23:04
Po dlouhé době rozhodčí, který pískal na obě strany stejně.