Staré Hobzí poprvé na jaře vyhrálo


Branky


0

Dyje Staré Hobzí přivítalo na svém hřišti Halámky. Oba celky mají problémy s výsledky a topí se v dolních patrech tabulky, takže bylo jasné, že hráči musí do zápasu dát vše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky Ličky rozhodly první poločas

V dalším zápase Halámky/Hranice cestovali na dalekou cestu do Hobzí, kde se jim tradičně příliš nedaří. Zápas to bohužel potvrdil a již od 2. minuty prohrávali 1:0 poté co chtěl gólman Záviš zlikvidovat poměrně snadný míč, ale nepočítal s hrbolatým terénem domácího hřiště. Balon mu skočil a pro domácího útočníka Ondřeje Ličku to již bylo lehké a do prázdné branky otevřel skóre. Domácí fotbalisté z Hobzí jsou zvyklí hrát systémem nakopávaných míčů a to po celých prvních cca 30. minut hostům ani trochu nesedělo. Ve 26. minutě se z ojedinělé akce mohli přeci jenom radovat, když Michal Slavík vybídl k sólu svého bratra Ladislava, ten však přízemní střelou branku domácích těsně minul. Přišla však 35. minuta, kdy se po srážce v obranném pásmu hostí zranil R. Adensam a hosté chvíli hráli o deseti. Toho ihned domácí využili a po nedorozumění obránců hostí ztratili balon u rohového praporku, kde domácí hráč předložil na malé vápno na Ondřeje Ličku a z něho Hobzí podruhé skórovalo 2:0. Po tomto okamžiku se hosté totálně rozložili a začali kupit chybu za chybou především v zadních řadách a když se k tomu přidal i nezdar vpředu nemohlo to dopadnout dobře. Pro hosty mohlo být hůře hned ve 43. minutě, kdy domácí borec napřáhl na hranici 16-ky a bombou rozechvěl spojnici brankáře Záviše. Pak již pouze kontroval ve 44. minutě T. Trsek, ale jak bylo již uvedeno i on těsně minul domácí bránu. Hobzí k tomu začalo hrát i fotbal bez nakopávání a bylo důraznější a lepší ve všech činnostech.

Hobzí nadělilo Halámkám čtyři góly

Stejný scénář pokračoval i ve druhém poločase, když hosté nedokázali najít recept na hrbolatém hřišti plném osobních soubojů, důrazu domácích a jejich lepším herním projevu. Takhle se o záchranu nehraje a to si musí hosté z Halámek co nejdříve uvědomit. Dovršením všeho pak byla 52. minuta, poté co se trefil domácí Ondřej Dokulil krásně z trestného kopu a nedal vůbec žádnou šanci Závišovi - 3:0. Hned o tři minuty později po trestuhodných hrubých chybách v obraně Halámek, kdy nechali napospas samotného Záviše a ani stoper Kolmann s obráncem Deckerem nezabránili několikrát dorážce Bohuslava Brůžka a Hobzí uteklo na 4:0. V tento moment byli hosté totálně na ručník. Nedařilo se zhola nic a působili pouze v roli statistů. Dokázali se z toho částečně oklepat v 69. minutě, kdy unikl po levé straně L. Slavík, ale opět minul branku. Pak stejný hráč zahrál výborně trestný kop v 75. minutě, ale jeho dobře mířenou střelu k tyči výborným zákrokem zneškodnil domácí gólman Vlasák. Marnost nad marnost ještě dovršil v 80. minutě Tomáš Trsek, když se ocitl sám před brankářem, ale namísto toho aby si vybral místo v brance tak jej pouze trefil a z několika dorážek nedokázali hosté na rozdíl od domácích trefit prázdnou branku a alespoň výsledek zmírnit. Tento zápas se zkrátka hostům z Halámek vůbec nepovedl a musí v dalším zápase pořádně zabrat.

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu


TJ Dyje Staré Hobzí
Jakub Peterek (hráč): Potřebovali jsme urvat všechny body, což se nám povedlo. Nechali jsme na hřišti všechno, zacož bych chtěl všem spoluhráčům poděkovat. Příští týden chceme potrápit Klikov a nejlépe urvat další tři body.

TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec: Tak na tento zápas musíme co nejrychleji zapomenout. Nešlo nám vůbec nic, zvlhl nám střelecký prach zřejmě již v autě před dalekou cestou do Hobzí. Nedokázali jsme se srovnat s nakopávanou bum bác hrou domácích a po dvou obdržených brankách jsme šli do totálního kolapsu. Působili jsme jako neškodní žáčci, bez zájmu, bojovnosti a po dalších brankách jsme byli na ručník. Hobzí začalo hrát i fotbal po počáteční cca 35 minutové kopané, byli důraznější, lepší ve všech činnostech.Tak jak jsme dokázali dát v předchozích dvou zápasech 8 branek, tak dnes jsme se nedokázali prosadit z pěti dobrých šancí ani jednou. Musíme se rychle oklepat z tohoto kolapsu a připravit se na další zápas pravdy se Staňkovem. Naším nejlepším hráčem byl dnes střídající benjamínek Pavel Jindra, který se snažil a bojoval.



Počet diváků: 63. Rozhodčí: BOČEK Petr - NOVÁK Jiří, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.