0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2015 17:30

16.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Broumov vyhrál na hřišti Jičína


Branky


15. E. Wilke , 83. M. Gago
0

Slovan Broumov se pere o setrvání v Krajském přeboru jako lev. V minulém kole se broumovským podařilo vyhrát na hřišti hradecké Slavie, ve středeční dohrávce 16. kole zvítězili broumovští i na půdě silného Jičína a rázem se posunuli na jedenácté místo tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Broumovské presování

Broumovští vstoupili do utkání bez velké bázně a snažili se o vysoké presování jičínských rozehrávajících hráčů. První vážnější závar přišel v 15. minutě, kdy nejprve broumovský brankář Drahorád pohotově zlikvidoval jičínský pokus a ještě v téže minutě využili hráči Broumova svého aktivního přístupu k obráncům Jičína a podařilo se jim vypíchnout balon. Takřka hokejovou akci dva na jednoho proměnil střelou k pravé tyči broumovský Ervín Wilke. Lehce znervóznělí domácí málem zaváhali hned po následné rozehrávce ve středu hřiště, bránící hráč ale nakonec stihl míč dostat pryč dříve, než k němu přistoupil napadající hráč hostů. Broumovským hráčům se dařilo svým aktivním přistupem vytlačovat potenciální útočné akce Jičína k autovým lajnám, nebo přímo na obrannou polovinu Jičína. 

Ve 27. minutě fauloval broumovský Jaromír Schubert zhruba tři metry před vlastním pokutovým územím a za svůj zákrok byl odměněn žlutou kartou. Následný přímý kop z nadějné pozice však domácí nezvládli, dva hráči stojící u míče se nedohodli na signálu srazili se, a místo střely na bránu tak přišla líná přihrávka do bromovské zdi. 

V ze zbytku poločasu měli fotbalisté Jičína ještě několik příležitostí jak dostat míč do vápna, centrované balony z rohových nebo přímých kopů ale měly pouze broumovskou adresu, a k vážnějšímu ohrožení Drahorádovy branky tak nedošlo. 

Hosté se snažili pokračovat ve stylu hry, který v úvodu utkání přinesl odměnu, další branku se jim ale vstřelit nepodařilo, a týmy se tak do kabin rozcházely za stavu 0:1. 

Druhá chyba obrany, druhý gól Broumova

V druhém poločase se moc vyložených šancí neurodilo, obrany si pečlivě hlídaly protiútoky soupeře a veškeré náznaky dokázaly utnout ještě v zárodku. Hrál se hodně bojovný fotbal, který sebou přinášel i časté hvizdy rozhodčího Slavíčka. Ani z nařízených přímých kopů se však žádný z týmů nedokázal prosadit, a těsné skóre tak na výsledkové tabuli svítilo dlouhou dobu. 

Klíčovou chybu vyrobila obrana Jičína v 83. minutě, kdy poslední obránce podklouzl, a daroval tak míč broumovskému Marku Gagovi, který běžel na bránu Jičína spolu se svým spoluhráčem, zakončení vzal na sebe a přízemní střelou navýšil náskok Broumova na 0:2

Poslední kapka přišla v 85. minutě, kdy si za zákrok ve středu hřiště vysloužil druhou žlutou kartu jičínský Michal Miler, který se žlutým napomenutím hrál už od 32. minuty, kdy zbytečně fauloval ve vápně Broumova.

Broumov už tak mohl v poklidu čekat na závěrečný hvizd a na cenné tři body do tabulky. 



Sestavy


SK Jičín
M. Puš [-] - F. Materna [-] , J. Řeháček [-] , A. Gaubman [-] , J. Drusan [-] - T. Veg [-] (46. T. Bucek [-] ) , P. Mikolášek [-] (65. P. Horáček [-] ) , M. Miler [-] , M. Vacek [-] - M. Voldán [-] , O. Hejtmánek [-]

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - J. Semerák [-] , D. Panny [-] , J. Schubert [-] , O. Gago [-] - M. Gago [-] (85. T. Mucha [-] ) , J. Mucha [-] (90. J. Michálek [-] ) , E. Wilke [-] , J. Šimon [-] (57. J. Holub [-] ) - J. Rolník [-] (66. J. Kuchta [-] ) , L. Hanzlík [-] (72. D. Svoboda [-] )

ŽK: 32. M. Miler - 27. J. Schubert , 30. M. Gago , 48. L. Hanzlík , 65. J. Rolník , 74. J. Kuchta , 81. J. Semerák . ČK: 85. M. Miler .
Místo: UMT.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.