1:2
(1:1)
40. O. Koval (p.)
87. O. Koval
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:2
(1:1)

 
40. O. Koval (p.)
87. O. Koval

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

11.09.2016 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Červený Kostelec si odvezl tři body ze hřiště Jaroměře


Branky


9. M. Čenovský - 40. O. Koval (p.) , 87. O. Koval
0

Fotbalisté Jaroměře byli po celý zápas aktivní, dostávali se do šancí a ohrožovali soupeřovu branku. Červený Kostelec však podržel gólman Petr Kobos, který pustil jediný gól. V závěrečných minutách pak Červenokostelečtí rozhodli o své výhře, když se podruhé trefil Ondřej Koval. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

V prvních minutách zápasu byli aktivnější fotbalisté Červeného Kostelce, přesto se jako první trefili domácí. V deváté minutě domácí ustáli rohový kop hostů a přešli do protiútoku. Filip Klouček poslal míč středem hřiště na Martina Čenovského, kterému se ve středu hřiště otevřel volný prostor a Martin Čenovský střelou k levé tyči otevřel skóre zápasu. O tři minuty později domácí rozehrávali rohový kop, po kterém jen těsně mimo hlavičkoval kapitán Jan Holub. Jaroměř znovu zahrozila ve dvacáté čtvrté minutě, kdy se k odraženému míči po rohovém kopu dostal Filip Korenčík, jeho zakončení z hranice malého vápna však mířilo pouze do připraveného Petra Kobose. Červenokostelecký gólman Petr Kobos byl znovu vidět ve dvacáté osmé minutě, kdy pohotovým zákrokem vykopl střelu domácího Filipa Kloučka. Po půlhodině hry hosté způsobili závar ve vápně Jaroměře, nikým nekontrolovaný balon ale nakonec sebrali domácí, kteří odklidili míč do bezpečí. Hosté se nakonec ještě před poločasem dočkali vyrovnání. Ve čtyřicáté minutě fauloval Martin Knap červenokosteleckého Davida Hlavu a rozhodčí nařídil pokutový kop. K penaltě se postavil David Hlava, který proměnil, a stanovil tak poločasové skóre 1:1. 

Červený Kostelec rozhoduje

Ve druhém poločase domácí přidali na aktivitě a drželi svého soupeře pod tlakem. Nápor Jaroměře však vedl k velké příležitosti až v sedmdesáté minutě. Domácí kopali rohový kop, na který si do vápna naběhl Lukáš Rejchrt, jeho hlavičkové zakončení ale opět zklikvidoval gólman Petr Kobos. O dvě minuty později si domácí vytvořili další gólovou příležitost, když po levé straně zaútočil Martin Knap. Jaroměřský obránce předložil balon do vápna Martinu Čenovskému, který se tak octl před odkrytou brankou, přesto se mu zakončení nepovedlo a domácí útočník trefil pouze tyč červenokostelecké branky.

 

Nevyužitých šancí mohli domácí litovat v závěru zápasu. V osmdesáté sedmé minutě se hosté díky dlouhému autovému vhazování dostali do vápna Jaroměře, míč se odrazil až k Ondřeji Kovalovi, který se rychle zorientoval a poslal míč do sítě. Jaroměř se ještě v závěrečných minutách snažila o vyrovnání, toho se ale domácí nedočkali. Červený Kostelec tak mohl slavit výhru 1:2. 



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Roman Kyral - trenér FK Jaroměř: Opět jsme měli špatný vstup do zápasu, kdy nás vysvobodila až vedoucí branka. Od té doby jsme byli lepším týmem, ovšem z penalty před koncem poločasu hosté z ničeho nic vyrovnali. Druhý poločas jsme odehráli výborně, ovšem nedali jsme žádnou za našich velkých šancí. Hosté tak z jediné šance ve druhém poločase po autovém vhazování vstřelili tři minuty před koncem šťastný vítězný gól. Klukům děkuji i přes prohru za výkon a nasazení v dnešním zápase.


Sestavy


FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - F. Klouček [-] , L. Rejchrt [-] , M. Čenovský [-] , F. Korenčík [-] (81. V. Vladeka [-] ) , V. Ruprich [-] , J. Bano [-] (77. L. Böhm [-] ) , M. Michálek [-] , J. Holub [-] , A. Horák [-] , M. Knap [-]

TJ Červený Kostelec
P. Kobos [-] - O. Koval [-] , D. Hlava [-] (92. J. Nývlt [-] ) , T. Martínek [-] , M. Barták [-] (86. K. Čáp [-] ) , S. Štelzig [-] , P. Bárta [-] , L. Hlava [-] , D. Škoda [-] , K. Havlíček [-] , D. Hála [-]

ŽK: 39. M. Knap , 63. V. Ruprich , 90. L. Rejchrt - 65. D. Hlava , 90. K. Čáp .
Počet diváků: 336. Rozhodčí: Filip Miroslav - MARTÍNEK Miroslav, MUCHA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.