Samé poprvé, Damnov přejel Bezdružice


Branky


44. R. Šašek , 58. O. Šebor , 85. R. Šašek - 10. M. Dvořák , 34. D. Szegecs (p.)
0

Hráči Damnova a Bezdružic na sebe z velké části narazili vůbec poprvé. Přesto byl favorit ale jasný, diváci více věřili hostujícícm Bezdružicím. Zapomněli však na to, že Damnov je schopný porazit kohokoli, když mu zápas sedne. A tentokrát mu sedl. I když prohrával po pětatřiceti minutách o dvě branky, nevzdal se a zápas otočil ve svůj prospěch. Bezdružice tak po sestupu poprvé našly přemožitele a ztratily body. Damnov naopak letos poprvé zvítězil a dokonce i poprvé bodoval. Jiskra je přesto stále čtvrtá a Damnov desátý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezdružice si šli v první půli za výhrou

Bezdružice začali lépe, ukázaly svou kvalitu a soupeře od začátku přehrávali. Už v desáté minutě je navíc Martin Dvořák dostal do vedení a zdálo se, že si Jiskra dojde za dalším klidným vítězstvím. I nadále Damnov přehrávala a bez potíží hru kontrolovala. Ve třiačtyřicáté minutě jí doknce sudí dopřál komfort v podobě pokutového kopu, kterým se podařilo zvýšit Davidu Szegecsovi. Pak se ale začal probírat Damnov. Hrál hodně bojoně, dřel a urputností doháněl kvality soupeře. Hra se vyrovnala a Damnovu se ještě v na konci první půle podařilo vyrovnat. Trefil se Radek Šašek, a Damnov se tak udržel před druhou půlí ve hře.

Damnov otočil zápas a poprvé zvítězil

Bezdružice ve druhé půli hodně polevily. Snažily se spíše kontrolovat kru a držet balón na svých nohách. Snaživý souepeř doháněl hostující hráče k chybám, zaslouženě získával balóny a vatvářel si akce. V padesáte osmé minutě se navíc podařilo vyrovnat Ondřeji Šeborovi, a tak byl Damnov daleko blíže k zisku bodů. Favorizované Bezdružice na náhlé zlepšení souepře ale zareagovat nedokázali, a tak měl Damnov stále trochu více ze hry, až se podařilo Radku Šaškovi dokonce dostat domácí tým do vedení. Pak se musel Damnov soustředit hlavně na obranu, ale nakoenc se mu podařilo obstát a svůj náskok si uhájit. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Damnov
Miroslav Bostl: My jsme vyhráli se štěstím, díky vůli celého mužstva. Prohrávali jsem sice 0:2, ale nevzdali jsme se, zabrali jsem a prokázali jsme kvality a soudržnost mužstva. Skvělá práce, kluci si zaslouží pochvalu. První body jsou doma.

TJ Jiskra Bezdružice
Jiskra Bezdružice: Bezdružice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Damnov
M. Drozda [-] - J. Dietl [-] , R. Šašek [-] , O. Šebor [-] , K. Duda [-] (86. M. Thürmer [-] ) , E. Šály [-] , J. Lancígr [-] , J. Šašek [-] (46. R. Škalban [-] ) , L. Rabas [-] , P. Kopáček [-] , P. Kolář [-]

TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - M. Dvořák [-] , J. Michalčák [-] , V. Gábor [-] , M. Oroz [-] - J. Štrunc [-] (79. M. Kořínský [-] ) , D. Szegecs [-] , M. Dvořák [-] , S. Čada [-] - D. Maroušek [-] (53. M. Získal [-] ) , L. Čada [-] -

ŽK: 33. P. Kolář , 41. R. Šašek , 69. R. Škalban , 77. E. Šály - 22. M. Dvořák , 86. M. Získal . ČK: 86. M. Získal .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - VOJTUŠ Jaroslav (N), KOLESA Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.