0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2015 17:30

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miletín si z Hronova odváží tři body.


Branky


0

V první půli to vypadalo na jasnou jízdu hostů. Zápas nakonec ale definitivně rozhodla až branka v posledních minutách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režiji hostů.

Od první minuty bylo jasné, který celek touží po vítězství více. Hráči Miletín byli jasně lepším celkem celkem a soupeře jednoznačně kombinačně přehrávali. Zdálo se, že by zápas mohli rozhodnout už v prvním poločase, protože šancí měli dostatečně. Bohužel pro ně se ujala jen jedna z nich. Další minimálně tři šance neproměnili a tak mohli doufat, že v druhém poločase naváží na dobrý výkon a začne jim to tam padat. 

V druhé půli domácí přidali a hosté zaspali.

Do druhé půle ale hosté nenastopuli v tak skvělém rozpoložení, v jakém skončili tu první. Od začátku hry byli pro změnu na míči domácí a Miletín zatlačili na jeho polovinu. Hosté mohou jen děkovat skvěle propracované defenzívě, že neinkasovali. A tak mohli v závěru, po brejkové situaci zvýšit stav utkání na 0:2. A nakonec si tak odvézt nervy drásající tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Miletín
Ondřej Machačka, předseda (hosté): První poločas byl podle naších představ. Druhá půle ale byla špatná a tak i díky tomu, že svůj den neměli ani domácí jsme vyhráli.



Sestavy


AFK Hronov
J. Nyklíček [-] - J. Stelzig [-] , M. Marx [-] , M. Ansorge [-] , M. Puraš [-] - J. Novák [-] (45. P. Schreiber [-] ) , T. Zíta [-] , Z. Bašta [-] (67. L. Klabník [-] ) , F. Kuru [-] - V. Tichý [-] (68. P. Puraš [-] ) , J. Danihel [-]

SK Miletín
M. Richter [-] - L. Nosek [-] , T. Novotný [-] , A. Leplt [-] , F. Vondrouš [-] (80. A. Lámr [-] ) - M. Krátký [-] , L. Nálevka [-] , O. Machačka [-] , M. Bartoníček [-] (65. Š. Kulina [-] ) - J. Němeček [-] (89. D. Zdeněk [-] ) , Z. Urban [-]

ŽK: 53. J. Danihel , 65. V. Tichý - 26. M. Bartoníček , 75. J. Němeček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.