Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

2.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neoblíbený soupeř opět loupil v Dražkovicích


Branky


0

Kdybyste se zeptali hráčů Dražkovic na neoblíbeného soupeře, většina z nich by nejspíš zmínila Staré Hradiště. Dražkovickým totiž herní styl Hradiště nevyhovuje a potvrdilo se to i tentokrát...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned dva góly do šatny

Dražkovice se snažily diktovat tempo zápasu. Hosté z Hradiště se soustředili výhradně na defenzivu a dlouhé nákopy, při kterých se uplatňoval především rychlý Moučka.

Skóre se poprvé měnilo v 17.minutě. Při snaze o konstruktivní rozehrávku chyboval poblíž své branky domácí kapitán Voříšek, následně se míč dostal k Moučkovi a ten poslal hosty do vedení - 0:1.

Hra nabízela stále stejný obrázek, domácí se snažili o aktivní hru, ale na zatažený tým hostí nemohli vyzrát. Dvě nadějné příležitosti zahodil dražkovický Bílek, kterému scházela kvalita a klid v zakončení.

Ve 35.minutě musel kvůli zranění ramene ze hry odstoupit chytající L.Mazánek a do branky putoval Lacaille, francouzský záložník či obránce menšího vzrůstu.

Ve 45.minutě vyběhl Lacaille ven z branky ve snaze odkopnout míč, ten však nezasáhl a Seidl tak mohl lehce zvýšit na 0:2.

Zdecimovaní domácí dokázali do poločasu inkasovat ještě jednou. Po další fatální chybě v dražkovické rozehrávce se dostal do sóla Moučka, který obešel brankáře a bylo to rázem 0:3.

 

 

 

Dražkovice už se dotáhnout nedokázaly

Do druhé půle domácí pozměnili rozestavení, když se dopředu posunul Vladyka. Dražkovice měly nadále územní převahu. 

Další hřebíček do domácí rakve si však dražkovičtí opět zatloukli sami, jmenovitě to byl opět Martin Voříšek, který na půlce prohrál souboj tím, že se ho vlastně ani nezúčastnil a Louvar po prodloužení míče mohl upalovat na branku, kde prostřelil brankáře - 0:4. 

V 75.minutě se po ose D.Stehno - Mazánek - Komárek - Vladyka dostal centrovaný míč k Movsesyanovi, který povedenou akci zakončil brankou - 1:4.

Hned po rozehrávce hosté ztratili míč a poté hasili situaci až faulem před pokutovým územím. K trestnému kopu se postavil Voříšek. Smutný hrdina zápasu krásnou technickou střelou poslal míč do šibenice a častečně tak odčinil své zaváháni při inkasovaných brankách - 2:4.

Dražkovické dobývání pokračovalo. Ale domácí své střely posílali nad branku. Mazánkovi zmařil šanci skvělým vyběhnutím brankář Bílek.

V závěru zápasu už byl tlak domácích spíše platonický. Tři minuty před koncem navíc Moučka ve velké šanci odmítl hattrick.

 

Hradiště tak potvrdilo, že se mu v poslední době v Dražkovicích daří a opět si odvezlo všechny body.



Ohlasy k zápasu


SK Dražkovice
Jan Mazánek ( vedoucí družstva a hráč Dražkovic ): Rozhodlo, že jsme nedali první gól. Pak neproměnil dvě šance Michal Bílek. A hodně nás položily ty dva góly do kabiny. Ale druhého poločasu jsme šli s tím, že to zkusíme otočit. Naše dva góly přišli pozdě, jelikož jsme mezitím opět inkasovali.


Autor: L. N.


Sestavy


SK Dražkovice
L. Mazánek [-] (35. F. Lacaille [-] ) - D. Stehno [-] , J. Mazánek [-] , T. Stehno [-] , M. Bílek [-] , Z. Komárek [-] , O. Souček [-] , L. Kuta [-] , L. Vladyka [-] , L. Movsesyan [-] , M. Voříšek [-]

TJ Sokol Staré Hradiště B
J. Bílek [-] - M. Skuček [-] , P. Mára [-] , S. Novotný [-] (70. L. Zollmann [-] ) , J. Louvar [-] (58. L. Hanč [-] ) , J. Moučka [-] , M. Samčenko [-] , J. Zetek [-] , M. Matys [-] , M. Seidl [-] (55. V. Teplý [-] ) , M. Jůva [-]

Hráči zápasu: J. Moučka .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Čermák Jiří - BÁRTA Tomáš (N), KURŠTEIN Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.