0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice se stále drží špice tabulky


Branky


0

Hrádek doma neměl nárok ubránit Vejprnice, které znovu zahrály velice dobře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Hrádek chtěl určitě všechny pochybovače překvapit a nad Vejprnicemi vyhrát.  Ty se však do nebohého Hrádku pustily hned od začátku. Hned na úvodu měly Vejprnice několik velkých šancí, které se však nepodařilo proměnit.  Po 21 minutách se už však mohli hráči Vejprnic radovat. Po standardtce od Jakuba Guldána se prosadil hráč uplynulého kola Matěj Mottl.  Následovala velká šance Hrubého, který může proklínat své zpracování, jelikož právě to mu zhatilo přesnější zakončení. Jinak si se zbytkem šancí poradil domácí brankář Svoboda, kterému mohli spoluhráči děkovat, že první poločas skončil jen 0:1.

Druhý poločas

 

Ve druhém poločase domácí znovu předváděli velice nejistou hru. Po rohu v 52. minutě znovu inkasovali a to od Bernarda Josefa, kterého ve vápně nádherně našel Straka.  Poslední gól v tomto utkání dával Takáč po famózní kombinaci Loukoty a Míčka. Hra se tedy pomalu chýlila ke konci. Poslední velkou šanci měl opět vejprnický Takáč, ale v souboji jeden na jednoho s brankářem svobodou tahal za kratší provaz. Konečný výsledek 0:3.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Vejprnice B
Jiří Krištof: Tak určitě jsme rádi za tři body. Myslím si ale, že je to celkem zasloužené. Panuje zde prostě spokojenost s výsledkem.



Sestavy


TJ Hrádek
J. Svoboda [-] - A. Pérez [-] , O. Hájek [-] , J. Švejda [-] (60. J. Valdhans [-] ) , M. Multrus [-] , J. Kasl [-] (58. P. Bihary [-] ) , M. Volák [-] , M. Král [-] , L. Trnka [-] , P. Kreidl [-] (65. A. Beran [-] ) , D. Vilém [-] (76. T. Tvrz [-] )

SK Slavia Vejprnice B
M. Loužecký [-] - R. Straka [-] , M. Hrubý [-] (70. M. Zítek [-] ) , J. Guldán [-] (83. J. Rollinger [-] ) , F. Loukota [-] , M. Mottl [-] , L. Míčko [-] , P. Loužecký [-] , J. Bernard [-] , O. Herzog [-] , D. Takáč [-]

ŽK: 17. P. Kreidl , 23. L. Trnka , 27. O. Hájek , 63. A. Pérez , 72. P. Bihary - 16. F. Loukota , 67. R. Straka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Burda Václav - KASTNER Jan (N), STUCHL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.