Starý Plzenec uválčil na úvod cenné vítězství


Branky


17. P. Brejcha , 32. P. Brejcha - 66. P. Stoilov (p.)
0

Na úvod sezony zavítali hráči Černic na půdu Starého Plzence.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brejcha dvěma góly poslal domácí do vedení

Od úvodních minut bylo znát, že se jedná o první zápas sezony. Na obou stranách byla vidět řada nepřesností, hráči se na trávníku jakoby hledali. Po nevýrazné patnáctiminutovce se konečně začali dít věci, domácí fotbalisté zvýšili aktivitu a to jim přineslo kýžené ovoce. V 17. minutě poslal krásný míč za obranu Josef Parlásek, na který si naběhl Ondřej Havlíček, jehož centru využil Pavel Brejcha a umístěnou hlavičkou překonal brankáře hostí. Velkou euforii ale zanedlouho vystřídal šok v podobě červené karty. Do rychlého protiútoku se dostal jeden z hostujících hráčů a za záchranou brzdu zatáhl Petr Staněk, který tedy musel předčasně do sprch. Černice se snažily využít početní nevýhody soupeře a zvýšily na obrátkách. Domácí ale trpělivě bránili a čekali na svou šanci. Ta přišla ve 32. minutě, kdy zahájili rychlý kontr, na jehož konci byl opět připravený Pavel Brejcha a zdvojnásobil vedení svého týmu. Hosté byli jako opaření a do konce poločasu již nedokázali nijak odpovědět. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:0.

Domácí své vedení nakonec uhájili

Do druhého poločasu vstoupili hráči Černic mnohem aktivněji, byla na nich vidět touha zvrátit nepříznivý stav utkání. Vypracovali si několik zajímavých příležitostí, které ale zůstaly nevyužity. Jiskřička naděje přišla v 66. minutě, kdy sudí nařídila pokutový kop ve prospěch hostí. Míč si na bílý bod postavil Petr Stoilov a bez problémů snížil na 2:1. Černice i nadále bušily do svého soupeře, hráči Plzence ale statečně odolávali. Soustředili se především na obranu, která jim v dnešním utkání fungovala perfektně. I v početní nevýhodě se jim nakonec podařilo přežít tlak soupeře a vyválčili tak velmi cenné vítězství na úvod sezony. Hráči Černic mají do příštího kola co zlepšovat.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Plzenec
Jiří Hudeček: Začátek úvodu byl vyrovnaný, poté jsme ale soupeře začali přehrávat a po zásluze jsme se dostali do vedení. Poté jsme ale dostali červenou kartu, která nám značně zkomplikovala zápas. Povedlo se nám ale ještě do poločasu přidat druhou trefu, která nás uklidnila. Ve druhé půli to byl spíše boj a i když soupeř snížil, na víc už se naštěstí nezmohl a výhru jsme si tedy ubojovali.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Zdeněk Daněk: Od úvodu bylo znát, že se jedná o první zápas sezony, nikdo se nikam moc nehrnul. Domácí šli po brejku do vedení, vzápětí byl ale jejich hráč vyloučen, přesto se jim povedlo skórovat podruhé. Ve druhé půli jsme měli územní převahu, kromě penalty jsme ale nedokázali využít naše šance. Hrát po většinu zápasu proti deseti a prohrát, to je na zamyšlenou.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šálková Helena - LEJSEK Pavel, KOŘAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.