J. Packa 70. (p.)
1:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 15:30

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice B překvapivě doma prohrála


Branky


70. J. Packa (p.) - 3. R. Menčík , 8. Z. Dvořák , 20. Z. Soukup , 80. P. Brus
0

Poslední tým z Domamily si odvezl překvapivě všechny tři body ze hřiště Přibyslavic B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zaskočili domácí třemi rychlími góly

Do zápasu vstoupili o poznání lépe hosté, kteří vsítili první branku už ve třetí minutě. Prosadil se kapitán Radim Menčík, který poslal nechytatelnou ranu přímo do šibenice -0:1. Druhá branka hostů byla poněkud sporná, i přes signalizovaný ofsajd ji však hlavní rozhodčí uznal a v osmé minutě byl stav utkání 0:2. O druhou hostující branku se postaral Zdeněk Dvořák.  Brankový účet prvního poločasu uzavřel ve dvacáté minutě hostující Zdeněk Soukup, když využil velké chyby domácí obrany a změnil skóre zápasu na 0:3. S domácími to vypadalo bledě a poločasový hvizd byl pro ně téměř vysvobozením.

Drama se nekonalo

Po poločasové přestávce se hra o poznání vyrovnala a hosté hráli ze zabezpečené obrany. Byli to tedy domácí hráči, kteří museli tvořit hru. Gólového výsledku se dočkali v 70. minutě, když po pěti letech proměnil pokutový kop Jan Packa -1:3. Domácí vrhli všechny síly do útoku a hosté hrozili z nebezpečných protiútoků. V 80. minutě se nakonec
prosadil Petr Brus, který završil brankové skóre na konečných 1:4. Hosté se tak proti hodně oslabenému domácímu celku dočkali první podzimní výhry a opustili tak poslední příčku tabulky, kterou tak přenechaly Jakubovu, hrající minulou sezónu Okresní přebor.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice B
Packa Jan, hráč: Tak určitě si myslím, že jsme špatně bránili. Hra směrem dopředu byla sice o něco lepší, ale chyběli nám důležité postavy jako např. Jakub Rambousek a Luboš Lopatář. Kvalitu hry udával Pavel Mícek na kraji zálohy, Tomáš Čermák na středu a v útoku po dlouhé době hrající místní hospodský Radek Hasník, který mě svým výkonem zastínil. Zápas se nám sice nepovedl, ale v příštím kole snad zahrajeme kvalitně, tak jak jsou všichni zvyklí.

TJ Sokol Domamil
Břínek Kamil, vedoucí: Herně byla první půlhodina naše. Ve druhé půli byli už domácí o něco lepší. Nejlepším naším hráčem byl Radim Menčík, který gólem oslavil dvacátédruhé narozeniny.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
P. Hašek [-] - R. John [-] , M. Picmaus [-] , T. Rozsypal [-] , J. Škarvada [-] - D. Samek [-] , T. Čermák [-] (89. M. Vafek [-] ) , P. Vejmělek [-] (80. F. Vejmělek [-] ) , J. Packa [-] - R. Hasník [-] (88. P. Račák [-] ) , P. Mícek [-] -

TJ Sokol Domamil
P. Polenda [-] - T. Vyskot [-] , P. Šabatka [-] , R. Menčík [-] (88. V. Choloděnko [-] ) , P. Kovář [-] (68. J. Vyplašil [-] ) , Z. Dvořák [-] (16. T. Soukup [-] ) , P. Brus [-] , M. Kovář [-] , Z. Soukup [-] , J. Růžička [-] , M. Dvořák [-]

ŽK: 87. T. Čermák - 65. P. Kovář .
Hráči zápasu: D. Samek - R. Menčík , T. Vyskot .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: JÁN Jiří - SUCHÁNEK Miroslav (N), ŠPINKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.