Hobzí vyválčilo velmi důležité tři body


Branky


6

Staré Hobzí potřebovalo před domácím publikem nutně získat tři body. Na jejich půdu přijely Novosedly, které jsou skoro jistě zachráněné, ale i přesto se očekával tuhý boj o každý centimetr hřiště

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Veledůležitý zápas dvou mužstev ze spodku tabulky se odehrál za pěkného počasí na dobře připraveném hřišti za dohledu velmi početné divácké kulisy. Na začátku zápasu byli aktivnější domácí. Lička prošel až do malého vápna, ale jeho střelu vyrazil golman Michal. Z následného rohu vykopával Šmíd míč z prázdné brány. Nebezpečný byl i Dokulilův přímý kop. V 15. minutě udeřili hosté. Roman Poborský zahrával trestný kop téměř z poloviny hřiště a jeho střela skončila za tyčí domácí brány. Poté šli hosté dvakrát sami na bránu. Nejprve Voldřich zakončil svůj únik střelou do tyče a následnou dorážku mu golman Vlasák chytil. Za čtyři minuty vyslal Smítka do sola opět Voldřicha, ale jeho střela se vůbec nevešla mezi tyče domácí branky. Před koncem poločasu opět nebezpečně střílel z trestňáku Dokulil.

Obrat domácích dokonal sedm minut před koncem Dokulil

Hned na začátku druhé půle došlo ke srovnání skore. Brůžkův přetažený centr našel hlavu Aleše Veverky, který přeloboval golmana Michala. Nejdůležitější moment utkání přišel v 66. minutě. Ve velkém vápně byl faulován Voldřich a Novosedly dostaly výhodu pokutového kopu. Standardní exekutor penalt Poborský, ale nastřelil pouze tyč. Pak ještě šli tři novosedelští hráči do rozhozené obrany, ale tak dlouho si nahrávali až jim domácí obránci míč ukopli. V 82. minutě přišel trest za tyto neproměněné šance. Přímý kop těsně před šestnáctkou zahrával Ondřej Dokulil a jeho střela skončila v šibenici hostující branky. Zbytek zápasu si už domácí pohlídali a urvali velmi cenné vítězství.

AUTOR: PAVEL FRYŠ



Ohlasy k zápasu


TJ Dyje Staré Hobzí
Ondřej Dokulil (hráč): My jsme zůstali první půlku asi v kabině, hosté na nás vlítli a my byli rádi, že půlka byla u konce. Dali gól z trestného kopu hezky k tyči, pak nastřelili tyč a ještě šli sami na bránu. My jsme svoje šance taky měli, z trestného kopu jsme zahrozili dvakrát, po rozích rovněž hlavičkami, jednou prošel přes půl hřiště Lička. Hosté však měli nadstandardního golmana na tuto soutěž, kryl bránu velmi dobře a nebylo možné ho prostřelit. Ve druhé půli jsme za minutu srovnali krásně hlavou, když Brůžek centroval na Veverku a ten hlavou golmana přehodil. Potom už bylo vidět, že hosté ten bod strašně chtějí, jenže nám by nestačil, pořád jsme se tlačili dopředu, ale bez efektu. Co víc, asi v 60. minutě jsme hostům darovali penaltu, o které nemusíme vůbec diskutovat, naštěstí střelec Poborský trefil tyč, to byl dárek, protože by bylo asi hotovo. V 82. minutě jsem dostal možnost v podobě trestného kopu přibližně 18 metrů od brány a trefil jsem levou šibenici. Potom jsme zápas v klidu dohráli a tímhle jsme se téměř zachránili. Velmi důležité tři body, ale vítězství se nerodilo lehce. Musím říct, že Novosedly zahrály velmi dobrý zápas, jeden z nejlepších týmů na jaře u nás.

SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Zápas blbec. V Hobzí to byla názorná ukázka jak porazit sami sebe. Neproměněná penalta, dvě nastřelené tyče a dvakrát jsme šli sami na bránu. Co chceme víc? Definitivně ještě zachráněni nejsme, ale muselo by se sejít více věcí najednou, aby jsme spadli. Nicméně ta možnost tu je. Stále platí, že k jistotě potřebujeme bod. Ten jsme, ale měli uhrát v Hobzí, protože na něj rozhodně bylo.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vican Miroslav - VICAN Miroslav, MAŇHAL ING. Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 6. 2017 11:53
kluci,rozhodčí goly nedává-teda zatím jsem to ještě neviděl a ani neslyšel
12. 6. 2017 20:56
Daniel ,souhlas
12. 6. 2017 11:37
Mas pravdu, ze jsme se porazili sami, ale pokud ti takhle zkazi nejakej zakomplexovanej skritek hru tim jak to fouka, tak pak ztraci pojem fotbal smysl.
12. 6. 2017 08:42
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec
Je fakt, že rozhodčí něco málo otočil a faul po kterém z trestńáku padl vítězný gol byl trochu přísnější. Ale pokud nedáme penaltu, jdeme dvakrát sami na bránu a trefíme dvě tyče, tak se nemůžeme vymlouvat na rozhodčí. Zápas jsme si prohráli sami a ne rozhodčí.
11. 6. 2017 19:17
"Pan rozhodci"
11. 6. 2017 18:50
Pan rozhodčí zralej chytit za hubu a protáhnou hovnem .Ostuda tohodle sportu.