3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Chmátala potopil Studenou


Branky


0

Stará Hlína přivítala na svém krásném hřišti Studenou. Oběma mužstvům prakticky o nic nejde, takže se mohl hrát pohodový fotbal. Nakonec s přehledem vyhráli domácí a hattrickem se blýskl starohlínský Radek Chmátal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

V posledním venkovním zápase studenští hráli ve Staré Hlíně. Zápasy s tímto soupeřem dlouhá léta vyhrává vždy domácí tým, což dnes chtěli změnit. Spoustu absencí už nemusí asi vyjmenovávat, poprvé v sezóně měli pouze dva hráče na střídání. Jedna polovina týmu je zraněná, druhá polovina hraje s lehkým zraněním nebo je na konci sezóny z formy. První poločas byl celkem vyrovnaný, větší šance si vypracovali hosté, bohužel do vedení se nedostali. V 5. minutě Kadlec hasil dvě šance domácích. Postupně se studenští rozehrávali, v 7. minutě Pelej střílel těsně nad, ve 13. minutě Popelínský krásnou střelou orazítkoval břevno. Nadále se ovšem hrálo v pouťovém tempu, kombinace po zemi oběma týmům nechyběla, vše bylo ale bez většího pohybu. Ve 27. minutě přišla největší šance první půle, kdy se Šimánek krásně prokličkoval ze středu a sám před golmanem pálit těsně vedle. Branka ovšem nepadla a poločas skončil bez branek.

Hattrick Chmátala ve druhé polovině zápasu

Hned z kraje druhé půle přišly rozhodující situace zápasu. Hostující hráči byli zřejmě ještě v kabině, když během dvou minut do 50. minuty domácí rozhodli. Nejdříve podcenili kombinaci u levé lajny, domácí je vykombinovali a osamocený Radek Chmátal překonal ze strany i Kadlece. Za další dvě minuty hosté trestuhodně neuhlídali roh a Radek Chmátal vstřelil další branku a bylo to 2:0. Domácí byli v prvních dvaceti minutách druhé půle lepší, s lehkostí se proti chodícímu soupeři prosazovali. Ve druhé polovině druhé půle začali být studenští opět lepší, ale místo kontaktního gólu inkasovali po skrumáži na malém vápně, kde nejspíše byl faulován gólman Kadlec - 3:0 a zkompletovaný hattrick domácího kapitána Radka Chmátala. Následně měl být jasně vyloučen domácí útočník, který úmyslně loktem do obličeje zranil hostujícího hráče. Rozhodčí se zmohl akorát na to, aby domácím řekl, ať ho okamžitě vystřídají, jinak by ho musel vyloučit. V poslední minutě šel ještě, velmi nenápadný Dvořák, sám na bránu, ale domácí gólman Rychlý ho vychytal. Studenští sezónu dohrávají, spousta zraněných znamená, že v těžších zápasech nejsou tak odolní jako když jsou komplet. 

 

Statistiky

Střely na bránu - 5:5

Střely mimo - 4:7

Rohy - 7:5

Střídaní - 61. Danyi za Šimka, 82. Kubíček za Mitase.



Ohlasy k zápasu



FK Studená
Petr Adamec (trenér): Dnes se těžko cokoli hodnotí. V zápase ve kterém už o nic nešlo se hrál pouťový zápas bez nasazení. Škoda, že kvůli spoustě zraněných nyní trochu špiníme krásné druhé místo, které jsme si zasloužili za celou sezónu. Hlavně, že se nikdo zase nezranil, i když to tam párkrát "smrdělo". Kluci z Hlíny dnes ale vyhráli zaslouženě, svým líným výkonem jsme jim zpříjemnili dokopnou.



Sestavy


FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - R. Jičínský [-] , P. Makovička [-] , M. Šauer [-] (78. T. Macho [-] ) , J. Šimkovský [-] - R. Chmátal [-] , D. Novák [-] , V. Hadač [-] , M. Pfeifer [-] - S. Kadlec [-] (89. V. Hanzal [-] ) , J. Jerhot [-] (82. P. Hadač [-] )

FK Studená
O. Kadlec [-] - D. Adamec [-] , J. Pospíšil [-] , P. Šimek [-] (61. L. Danyi [-] ) , R. Popelínský [-] - J. Šára [-] , L. Makovička [-] , J. Šimánek [-] , M. Pelej [-] - K. Mitas [-] (84. J. Kubíček [-] ) , L. Dvořák [-]

ŽK: 40. J. Jerhot , 72. D. Novák - 69. D. Adamec .
Hráči zápasu: R. Chmátal .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: BOČEK Petr - NOVÁK Jiří, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.