3:0
kont.
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

10.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená si připsala snadné tři body. Hosté ze Staňkova nepřijeli.


0

Studená chtěla před domácím publikem odčinit poslední výprask z minulého kola. Mělo přijet mužstvo Hraničáře Staňkov, kterému se vůbec nedaří a je hodně blízko sestupových vod. Nakonec se domácí ani nemuseli oblékat do dresů, jelikož hosté nepřijeli a Studená si tak velice snadno připsala tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Studená
Tomáš Lindourek: Na zápas se Staňkovem jsme se těšili. Už jen z toho důvodu, že jsme chtěli odčinit ostudný debakl, který jsme utrpěli v Hobzí. V příštím kole nás čeká silný Strmilov, tak uvidíme, zda nám volno prospěje nebo ne.

TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: Nedostavení se k zápasu ve Studené: v úterý bylo již omluveno na zápas do Studené celkem 12 hráčů z různých důvodů (zranění. nemoc, zaměstnání), takže na zápas nám zbyli 3 hráči, další dva se neozvali. Proto jsme ve středu oznámili pořádajícímu oddílu a STK, že k zápasu pro nedostačující počet hráčů se nemůžeme dostavit.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.