FOTO: Novosedly si vyšláply na Stráž


Branky


2. L. Voldřich , 48. R. Poborský (p.) , 86. R. Kubo - 70. O. Oupor
1

Novosedly nad Nežárkou chtěli odčinit nepovedený předchozí zápas a kde jinde se předvést než před domácím publikem. Stráži se výsledkově nedaří a nečekalo jí tedy nic jednoduchého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka byla k vidění v prvním poločase

Zápas začal skvělě pro domácí. Hned ve 2. minutě se po krásném rohu Poborského trefil hlavou za sebe Lukáš Voldřich. Hned za minutu si to oba hráči zopakovali, ale Voldřichovu hlavičku gólman Jedlička vyrazil. Do přestávky měli ještě dvě velké šance domácí. Nejdříve pěknou Voldřichovu přízemní střelu vyrazil strážský brankář nohama. Další šanci domácí nevyužili, kdy se po centru objevili tři hráči sami před gólmanem hostí, ale ani jeden hráč na balon nedosáhl. Hosté v první půlce na gólmana Vedrala prakticky nevystřelili a proto také domácí zaslouženě vedli.

Novosedly přidaly dvě branky a zaslouženě vyhráli

Začátek druhé půlky patřil opět domácím. Po trestném kopu byl ve vápně stažen Čuta a Roman Poborský z penalty zvýšil na 2:0 pro domácí. Pak se osmělili i hosté. Čurda trefil hlavou tyč a v 70. minutě se Stráž dočkala snížení. Tečovaná slabá střela Ondřeje Oupora skončila za zády bezmocného brankáře Vedrala. Ve zbytku zápasu se snažili hosté o vyrovnání a naopak domácí chtěli přidat gólovou pojistku. Nejprve byl po dvou žlutých vyloučen Škopek po faulu na Kuba. Nakonec byli šťastnější domácí. Dvě minuty před koncem utkání se ač tísněn obráncem, skluzem prosadil Radek Kubo a bylo jasné, že důležité tři body zůstanou v Novosedlech.



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: K velmi důležitému zápasu jsme nastoupili bez sedmi hráčů včetně gólmana Malého. Premiéru mezi tyčemi si tak odbyl nedávno šestnáctiletý Jan Vedral. Začátek nám vyšel parádně, když se hned ve 2. min. krásně hlavou trefil Voldřich. Ve zbytku poločasu jsme ještě nějaké šance měli, hosté naši branku prakticky neohrozili. Začátek druhé půle zase skvěle pro nás, když se z penalty trefil Poborský. Snížení hostů vypadalo jako komplikace, ale když se za chvíli nechal strážský Škopek vyloučit, tak to vypadalo, že by jsme to měli udržet. Tak se stalo a v závěru jsme ještě Kubem přidali třetí gol. Kluky, kteří nastoupili bych chtěl pochválit za bojovnost a víru, že i s tolika absencemi jsme schopní vyhrát. Dále bych pochválil Honzu Vedrala, který si v šestnácti letech bez jediného odchytaného mistráku stoupl do brány a jak se říká, se z toho "neposral". Dnes makali všichni , tým se opíral o výkon Poborského, Voldřicha, Visčura, Kuba a Hladílka.

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Šicner: Naše mužstvo stejně jako v minulém utkání s Popelínem prakticky vůbec neprověřilo domácího 16-letého robustního brankáře Vedrala a bez střelby na branku nelze ve fotbale uspět. Domácí celek využil ke skórování několika standardních situací, kde se opírá o skvělou kopací techniku Romana Poborského.



Sestavy


SK Novosedly n. Než
J. Vedral [-] - M. Čuta [-] , M. Visčur [-] , D. Šmíd [-] - P. Kreim [-] , R. Poborský [-] , M. Hladílek [-] , L. Voldřich [-] , M. Neumann [-] - O. Čunát [-] (61. P. Průcha [-] ) , R. Kubo [-] (88. P. Fryš [-] ) -

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - P. Přílepek [-] , D. Vostrý [-] , J. Kozel [-] , M. Zvára [-] , V. Čurda [-] , J. Dědič [-] (27. O. Oupor [-] ) , J. Jančura [-] , D. Škopek [-] , P. Chmelař [-] (81. J. Čada [-] ) , V. Rusynka [-]

ŽK: 7. D. Škopek , 18. P. Přílepek , 33. P. Chmelař , 52. D. Vostrý , 55. M. Zvára . ČK: 62. D. Škopek .
Hráči zápasu: R. Kubo .
Místo: Novosedly nad Nežárkou. Počet diváků: 71. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - VACEK Jaroslav (N), ŠICNER Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 10. 2016 08:45
podle karet,asi pěknej zápas pro Stráž :-o