Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

5.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Popelín nestačil doma na Klikov


Branky


0

Domácí Popelín přivítal Klikov, který začíná v tabulce stoupat výš. Ovšem domácí hráči mají úplně jiné starosti a dal se tak očekávat obtížný boj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase byl stav nerozhodný

Utkání začalo ve velkém vedru, čemuž odpovídalo i tempo utkání. První větší příležitost si vypracovali domácí, ale branku nedali. Na druhé straně zahrozil Plucar, ale trefil pouze břevno. První branku zápasu vstřelil po hrubé chybě domácí obrany Zdeněk Mládek, když vystihl malou domů soupeře, obešel brankaře a pohodlně zavěsil do prázdné brány. Hosté ale vedení dlouho neudrželi, když se ve 34. minutě po centru Tomáše Macha prosadil hlavou Roman Stejskal. Po většinu prvního poločasu se hrál fotbal plný nepřesností, bez kombinace s nakopávanými míči. 

Klikov nakonec odváží tři body

Zlom v utkání nastal na začátku druhého poločasu. Ve 47. minutě Zdeněk Mládek po výborné přihrávce Lochmana strhl vedení na klikovskou stranu a o deset minut později Václav Čapek navýšil vedení hostí o dvě branky. Poté se hostům začala dařit kombinační hra, která je jim vlastní a začali soupeře přehrávat. Za dalších deset minut to byl opět Zdeněk Mládek, který po samostatném úniku zvýšil na - 4:1 a tím definitivně zlomil odpor soupeře. Ke konci zápasu ještě Václav Čapek pečetil zasloužené vítězství hostů. Klikov si tak po rozpačité první půli spravil chuť a může slavit. Popelín je s jedinou výhrou poslední v tabulce OP.



Ohlasy k zápasu


SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: V 5. kole OP jsme sehráli zápas s týmem Klikova. První poločas byl herně vyrovnaný, ale první gól vstřelili v 31. minutě hosté, po naší špatné nahrávce brankáři. Hosté ale vedení dlouho neudrželi, když se v 34. minutě po centru Tomáše Macha prosadil hlavou Roman Stejskal. Druhý poločas započal gólem hostů, a tak byl stav zápasu 1:2. Poté se hra z naší strany zhoršila. Hosté byli lepším týmem a dalšími třemi góly stanovili konečný výsledek.

TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: Utkání začalo ve velkém vedru, čemuž odpovídalo i tempo utkání. První větší příležitost si vypracovali domácí, ale branku nedali. Na druhé straně zahrozil Plucar,ale trefil pouze břevno. První branku zápasu vstřelil po hrubé chybě domácí obrany Mládek, když vystihl malou domů soupeře, obešel brankaře a pohodlně zavěsil do prázdné brány. Domácí srovnali sedm minut před koncem první půle po standardní situaci. Po většinu prvního poločasu se hrál fotbal plný nepřesností, bez kombinace s nakopávanými míči. Zlom v utkání nastal na začátku druhého poločasu.V e 47.minutě Mládek po výborné přihrávce Lochmana strhl vedení na naši stranu a o deset minut později Čapek navýšil naše vedení o 2 branky. Začala se nám dařit kombinační hra, která je nám vlastní a začali jsme soupeře přehrávat. Za dalších deset minut to byl opět Mládek, který po samostatném úniku zvýšil na 4-1 a tím definitivně zlomil odpor soupeře. Ke konci zápasu ještě Čapek pečetil naše zasloužené vítězství. Dnes se nám dařilo především ve druhém poločase a zásluhou střelecky disponovaného Mládka si odvážíme z Popelína 3 body.



Sestavy


SK Popelín 1932
J. Kadlec [-] - D. Kučera [-] , T. Mach [-] , P. Neuber [-] - F. Slavík [-] (83. P. Valek [-] ) , K. Tolkner [-] , J. Snížek [-] , R. Stejskal [-] , V. Princ [-] - O. Doležal [-] (57. P. Pacholík [-] ) , P. Pacholík [-] (80. P. Poljak [-] )

TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - D. Melichar [-] , M. Zavadil [-] , O. Podojil [-] - V. Čapek [-] , D. Přílepek [-] , O. Šetka [-] , J. Lochman [-] - Z. Mládek [-] , R. Plucar [-] - J. Němec [-] (73. A. Novodvorský [-] )

ŽK: 40. D. Přílepek .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - BOČEK Petr, NOVÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.