Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

11.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas podzimu vyšel lépe domácí Zlaté Koruně, která tak neztratila za celý podzim ani bod


Branky


1

Utkání, na které čekal celý fotbalový okres, bylo na pořadu dne v sobotu od půl třetí odpoledne. Před zraky 110 diváků nastoupila domácí Zlatá Koruna a hostující Dolní Dvořiště. Oba týmy dosud nepoznaly hořkost porážky a utkání tak slibovalo velmi atraktivní fotbal. Jak utkání nakonec dopadlo, čtěte v našem reportu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlatka do poločasu otočila skóre

Do očekávaného duelu vstoupil lépe hostující tým, který hýřil aktivitou a od prvních minut domácí tým zatlačil na jejich vlastní polovinu.

 

První šance přišla v desáté minutě a další o čtyři minuty později. Obě střely však domácí brankář pokryl. V 16. minutě byl ale i domácí brankář na střelu krátký a hosté šli do vedení! Krenauer vyslal prudký centr před bránu, kde si na něj naběhl znovuzrozený Tadeáš Zeman a z voleje otevřel skóre, 0-1! Pro Zemana už to byl devátý zásah v sezoně a nadále je třetím mužem v tabulce střelců OP.

 

Dolní Dvořiště se prezentovala tvrdou hrou, která očividně domácím nevyhovovala, ale nevyhovovala ani rozhodčímu Holubovi, který do 20. minuty odměnil hostující fotbalisty třemi žlutými kartonky.

 

Po jednom z faulů, kterým se provinila Zlatá Koruna, se pěkně zahraným trestným kopem prezentoval hostující kapitán J. Hajdák, ale brankář Schwarz s námahou míč vyrazil do bezpečí. 

 

V sedmadvacáté minutě hosté doplatili na svou tvrdou hru a neproměněné šance. Slámův trestný kop se po několika tečích dostal k nohám Milana Homera, který střelou po zemi vyrovnal na 1-1!

 

O sedm minut později zahrozili opět dolnodvorští. Povedená střela z přímého kopu nadělala Schwarzovi potíže, ale tomu se podařilo vyrazit míč do bezpečí.

 

V osmatřicáté minutě dal poprvé o sobě vědět také kanonýr soutěže Vladimír Rychtář. Po pěkné kombinační akci a přetaženém centru Ohnsorga, to byl právě Rychtář, kdo trefil utaženou střelou zařízení a poslal domácí do vedení, 2-1!

 

V 59. minutě musel jít J.Hajdák předčasně do sprch a bylo po šancích

Druhý poločas byl úplně jiný, než ten první. Hosté jakoby vůbec na hřišti nebyli a domácí Zlatá Koruna se ujala tempa hry. 

 

V první šanci druhé půle se však přeci jen objevili hosté. Zakončoval Zeman, ale Schwarz vytáhl míč parádním zákrokem! O tři minuty později, konkrétně v 59. minutě, svou hru přiostřil hostující kapitán až moc a za faul na unikajícího Slámu, mu rozhodčí Holub ukázal rovnou červenou kartu! Hajdák šel tedy předčasně do sprch a hosté dohrávali o deseti.

 

Vyloučení hostujícího kapitána hrálo domácím výrazně do karet a své přesilovky dokázali využít již po sedmi minutách! Ohnosorg přihrál Rychtářovi, poté se míč dostal až ke Slámovi, který střelou do prázdné branky po krásné akci zvýšil na 3-1!

 

Tlak domácích pokračoval a v 72. minutě mohl zvýšit Sláma z trestného kopu, ale jeho zdí tečovanou střelu brankář Posel vyrazil. Další šance přicházeli v krátkém časovém sledu. Nejprve Ohnsorgova střela jen těsně minula cíl a o minutu později Rychtár ve vyložené šanci trefil pouze brankáře hostí. 

 

V 81. minutě bylo hotovo! Vít Ohnsorg si narazil míč s Rychtářem, obehrál dva obránce a střelou z ostrého úhlu zvýšil na 4-1!

 

Tečku za zápasem udělali hosté. Minutu před koncem totiž po pěkně zahraném rohovém kopu na přední tyči číhal Jakub Kubík a nechytatelnou střelou z voleje snížil na 4-2!

 

Na případné další snížení už ale hosté čas neměli a rozhodčí Holub ukončil šlágr podzimu za stavu 4-2 pro domácí výběr, který tak za celý podzim neztratil jediný bod. To naopak Dolní Dvořiště předskočil po tomto utkání Kájovský Sokol, který má o bod více než fotbalisté z pohraničí.



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
František Gallistl, trenér: Utkání mělo ukázat, kdo je právem půlmistrem. Bylo velice vyhecované hlavně ze strany hostů, kteří začali velice zostra. Nabádal jsem hráče k trpělivosti, která se dostavila a vedla k výhře. Nejlepší hráč Ohnsorg, který dirigoval mužstvo a vstřelil branku.

FK Dolní Dvořiště
Jan Krenauer, hráč: Dnešní zápas pro nás začal celkem dobře, ujali jsme se vedení a třicet minut Zlatka nevěděla, jak na nás hrát. Jenže potom jsme dostali hloupý gól, který nás celkem položil. Škoda jen, že takový zápas, který rozhoduje o prvním místě, byl řízen, tak jak byl řízen. Proti rozhodčím nic nemám, ale je smutné, že to dokáže hráčům, respektive mne, tak znechutit. Kdyby se hned od začátku rozdávaly karty, tak jak měly, asi by to nedopadlo, tak jak to dopadlo. Sice by bylo pár červených, ale vždyť je to boj o první místo, to k tomu patří. Škoda, že nejde udělat, aby na takový zápasy chodili kvalitní rozhodčí a i delegování pomezní. Zlatce gratuluji a přeji hezkou dokopnou, druhý poločas byl jednoznačně v její režii.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - D. Steinocher [-] , M. Štěpánek [-] , T. Weinhard [-] , M. Homer [-] , J. Sláma [-] , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , V. Ohnsorg [-] , T. Gajdoš [-] , P. Král [-]

FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - M. Vančura [-] , J. Hajdák [-] , M. Hajdák [-] , J. Macanovič [-] - V. Kotlár [-] , J. Krenauer [-] , J. Kubík [-] , J. Mokoš [-] - P. Hošek [-] , T. Zeman [-]

ŽK: 42. J. Sláma , 45. V. Ohnsorg , 45. D. Steinocher , 71. M. Štěpánek - 1. T. Zeman , 14. J. Macanovič , 20. J. Kubík , 69. J. Mokoš , 71. P. Hošek , 89. I. Maurenc . ČK: 59. J. Hajdák .
Hráči zápasu: V. Ohnsorg - T. Zeman .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Holub Jaroslav - ŠETELE Miloslav (N), POSEL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 10. 2016 06:55
Duel, na který bych se osobně rád jel podívat. Proto doporučuji, kdo se bude v sobotu nudit, tak na hřišti Zlaté Koruny určitě ne. Vyražte a podívejte se na aktuálně nejlepší týmy okresního přeboru. Fotbalově si myslím, že je na tom lépe Zlatá Koruna, ale Dolňák to dohání dravostí. V utkání plném soubojí věřím o trochu více Zlatce.