0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

10.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství se rodilo těžce, ale bylo zasloužené, říká trenér Zlaté Koruny


Branky


0

Favorit byl před utkáním jasný. Zlatá Koruna neztratila v sezóně ani bod a naopak domácí Nová Ves - Brloh B za deset kol získala pouhý bod. Jak utkání dopadlo, čtěte v reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nudný fotbal nabídl jeden světlý moment v podobě branky hostujícího Ohnsorga

První půle mnoho fotbalové krásy nepobrala. Hrálo se většinou na středu hřiště a šancí bylo jako šafránu. 

 

Diváci přeci jen viděli do poločasu jednu branku. V šestatřicáté minutě obral Vít Ohnsorg před vápnem jednoho z domácích fotbalistů a přesnou střelou k levé tyči otevřel skóre, 0-1!

 

Domácí mančaft zahrozil několikrát po dlouhých autových vhazováních, které byly směřovány do vápna, ale hostující obrana neměla s těmito pokusy sebevětší potíže. 

 

Více nám nabídl druhý poločas.

Ohnsorg u všeho důležitého

Do druhého poločasu vyběhli hosté s větší vervou a viditelně přidali na tempu.

 

Ve 48. minutě našel Homerův centr na vápně Ohnsorga, jehož pokus domácí brankář vyrazil pouze ke Slámovi, ale i s jeho pokusem si poradil. O tři minuty později agilní Ohnsorg prověřil brankáře Nováka pěknou střelou pod břevno, ale ten ji vyrazil na roh, po kterém jeden z domácích hráčů vykopával míč z brankové čáry. Vzápětí další rohový kop Homera našel na vápně nabíhajícího Ohnsorga, který s pomocí teče propálil Nováka podruhé, 0-2

 

S 63. minutou přišla i první střela domácích ve druhé půli, se kterou si Schwarz bez problémů poradil. V 66. minutě hosté dokonale rozebrali domácí fotbalisty a k třešničce na dortu chybělo už jen lepší zakončení Homera, jehož pokus skončil pouze nad domácí svatyní.

 

Ve dvaasedmdesáté minutě se poprvé výrazněji zviditelnil i kanonýr soutěže Rychtář, ale jeho samostatný únik zlikvidoval včasným vyběhnutím domácí brankář Novák. Vzápětí na druhé straně zachraňoval Schwarz čisté konto, což se mu nakonec podařilo.

 

Čtyři minuty před koncem utkání Štěpánkovo sólo skončilo jen těsně vedle pravé tyče Novákovy brány a o minuty později střelu Rychtáře Novák zlikvidoval stejně tak i střelecký pokus Pavla Krále. 

 

Utkání tedy skončilo 2-0 pro favorita ze Zlaté Koruny.



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč: Zavítal k nám lídr tabulky přeboru a přijel si pro jasné body... Ale na trávníku, který byl bohužel vytížením v horším stavu, to ze začátku vypadalo na vyrovnanou bitvu, bohužel pak jsme se srazili vlastní chybou a rozhodla to nešťastná teč do vlastní brány.. V útočení jsme totálně bezzubí a proto tak vypadají i naše výsledky, dokud nezačneme dávat góly bude se těžko bodovat...

SK Zlatá Koruna
František Gallistl, trenér: Na těžkém terénu se vítězství rodilo sice těžce, ale na množství vyložených šancí, které jsme si vypracovali, bylo zasloužené. Už se těším na poslední zápas podzimu s Dolním Dvořištěm. Nejlepším hráčem byl Vít Ohnsorg, protože dal dva góly a zároveň dirigoval naši hru.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh B
J. Novák [-] - R. Klein [-] , J. Šusta [-] , R. Postl [-] , J. Anderle [-] - L. Veverka [-] , T. Březina [-] , J. Salzer [-] , F. Bauer [-] (82. A. Varon Iza [-] ) - J. Bárta [-] , V. Loucký [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - M. Štěpánek [-] , T. Weinhard [-] , M. Homer [-] , J. Sláma [-] (81. J. Král [-] ) , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , J. Tybitancl [-] , V. Ohnsorg [-] , T. Gajdoš [-] , P. Král [-]

Hráči zápasu: J. Anderle - V. Ohnsorg .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Adamovič Jiří - HÜTTNER Tomáš (N), CÁBA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.