Proti Frymburku se projevila naše nemohoucnost přechodu do útoku a následného zakončení, říká trenér Křemže Radek Linha


Branky


1

Utkání mělo více méně jasného favorita a tím měla být Křemže. Celý zápas tahala za delší konec provazu, ale přesto utkání dopadlo jinak než si hosté přáli. Více v reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomezní byl proti, ale hosté se přeci jen dočkali branky

První minuty patřily domácímu družstvu, který ohrozil Treterovu bránu dvěma nebezpečnými střelami, ale bez úspěchu. Poté se herní převahy zhostili hosté, kteří se takto svou hrou prezentovali až do posledního hvizdu.

 

V první velké příležitosti se ocitli hosté po čtvrt hodině hry, kdy běžel Zeman sám na brankáře Malinu, ale jeho pokus nezamířil mezi tři tyče. V následující akci Snížek našel na penaltě Bohatého, který stejně jako jeho spoluhráč v předešlé šanci bránu netrefil. 

 

Další dvě velké příležitosti ukončil hostujícím fotbalistům zvedlí praporek nad hlavou domácího pomezního. Následně cituji jednoho z hostujících hráčů: "Ofsajd nebyl ani v jednom z těchto případů, bylo to až šíleně do očí bijící!"

 

V pětačtyřicáté minutě se Křemežští branky přeci jen dočkali. Snížkovu standardní situaci z pravé strany vyrazil brankář Malina na velké vápno, ze kterého Tomáš Bohatý poslal míč do brány. Pomezní rozhodčí opět aktivně zvedl praporek nad hlavu, ale tentokráte si rozhodčí Kemény stál za svým a branku správně uznal - 0-1!

 

 

Frymburští otočili skóre

Druhá půle byla celá v režii hostí a praktický celých druhých pětačtyřicet minut se hrálo pouze na polovině domácích. To však hrálo Frymburku do karet a v 53. minutě bylo srovnáno! Po centru ze standardní situace srovnal Jan Ribár hlavou na 1-1!

 

V následujících minutách se snažili hosté z Křemže o vstřelení druhé branky a měli k tomu mnoho příležitostí v podobě několika nebezpečných střel, ke kterým se dostávali zejména díky výborným centrům z křídel.

 

V 83. minutě mohla jít Křemže do vedení! Rohový kop Frymburští odvrátili pouze na velké vápno ke Snížkovi, ale ten trefil tyč. O tři minuty později strhli domácí vítězství na svou stranu. V 86. minutě přišel centr do vápna a díky nedorozumění mezi hostujícím stoperem a brankářem měl Milan Městecký snadnou úlohu, kterou jednoduchou střelou do prázdné branky úspěšně dokončil - 2-1!

 

Křemežští fotbalisté se snažili o vyrovnání, ale Matějka z malého vápna netrefil hlavou prázdnou branku a Koubovi chyběl kousíček při jeho pokusu skluzem, a tak míč jen líznul špičkou kopačky.

 

Ačkoliv lepší byl hostující Sokol, tak tři body zůstávají ve Frymburku.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk B
František Malina, brankář: Do zápasu jsme šli s 10 hráči, ale i tak jsme se dostávali do šancí. Hosté měli také šance, které nedokázali využít. Gólu ze standardní situace předcházela šance, která skončila za brankovou čarou, ale sudí nechal hosty pokračovat ve hře. Musím říct, že jsme především u druhého gólu měli opravdu velké štěstí. Nemůžu souhlasit s tím, že náš pomezní mával špatně, jen hosté asi špatně nesou prohru a hledají nějakou výmluvu.

Sokol Křemže
Radek Linha, trenér: Proti Frymburku se projevila naše nemohoucnost přechodu do útoku a následného zakončení. Nedokázali jsme porazit " ostatky B týmu" doplněného několika pendly, přestože jsme měli nejméně 5 vyložených šancí, které měly skončit gólem. Frymburk nevystřelil na bránu, ale my jsme obdrželi 2 góly, na kterých se bohužel podílel i náš brankář. Za zmínku stojí dobrý výkon rozhodčího, který se často nenechal ovlivnit řevem domácích rádoby "fanoušků" ani domácím asistentem, který při každé nahrávce dopředu signalizoval ofsajd. Tomuto pak opravdu můžeme říkat "Okresní přebor".



Sestavy


FC Šumava Frymburk B
F. Malina [-] - J. Vinecký [-] , J. Ribár [-] , M. Schönkypl [-] , V. Tomka [-] , M. Městecký [-] , P. Tichovský [-] , M. Juhaňák [-] , M. Račák [-] , J. Žák [-] , K. Malák [-]

Sokol Křemže
J. Tretera [-] - R. Kaprál [-] , T. Bohatý [-] , P. Snížek [-] , A. Severa [-] , T. Matějka [-] , P. Rienessl [-] , J. Troup [-] , M. Filip [-] , G. Filip [-] , P. Kouba [-]

ŽK: 40. P. Snížek , 56. A. Severa .
Hráči zápasu: K. Malák , J. Pecha - R. Kaprál .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - MATUŠ Stanislav (N), STRÁSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 10. 2016 16:23
Koukám vyloženě objektivní posudek zápasu. Hosté hráli skvěle, my jsme se jen bránili...kdo byl na zápasu 90 minut, musí mít jiný názor. Hráli jste celý zápas proti DESETI a nedokázali jste vyhrát, tak kdo byl lepší?....
PS: a mimochodem rozhodčí si toho všiml až na začátku druhé půle.....ale jinak podal výkon, za který ho chválím.