1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

5.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kájov sahal po vítězství, hostující Maurenc byl však proti


Branky


0

Pikantní duel 5. kola OP svedl do souboje Sokol Kájov a Dolní Dvořiště. Domácí v závěru poločasu vstřelili branku, ale hostující Dolní Dvořiště ve druhé polovině srovnalo a veze z horké Kájovské půdy bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách, gól však dali jen domácí

První příležitost zápasu měl na hlavě domácí Petřík, který však síť za Poslem nerozvlnil. Vzápětí se dostal do velké šance hostující Marek, ale nedokázal propasírovat míč do brány.Velkou příležitost měli domácí po centru Doubka, který našel M. Anderleho, jehož však na brankové čáře vychytal dobře postavený hostující obránce. Na druhé straně po rohovém kopu hlavičkoval Pecha, jehož střela bránu netrefila.

 

Minutu před poločasovou přestávkou se podařilo domácím skórovat. Po rohovém kopu V. Žilavého prodloužil míč hlavou Petřík a na zadní tyči volný kapitán Jiří Němec levou nohou otevřel skóre, 1-0.

 

Za tohoto stavu se šlo do kabin.

 

Vyrovnání přišlo po více než hodině hry

Ve druhé půli toho k vidění moc nebylo a šance si oba celky vytvářely pouze sporadicky.

 

V 66. minutě se dočkali hosté vyrovnání, kdy odražený míč si našel exkrumlovský Ivan Maurenc a parádní dělovkou pod břevno vyrovnal na 1-1. Pro Maurence to byla již druhá branka v řadě. O pár minut později vyslal Mazanec pěknou kolmici na A. Didkivského, který však v samostatném úniku na hostujícího brankáře Posla nevyzrál.

 

Ještě jednu příležitost měl opět velmi aktivní Krenauer, ale jeho střelu brankář Frühauf bezpečně pokryl.

 

Utkání po velkém boji skončilo dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu



FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér: Do Kájova jsme jeli s cílem odvézt nějaký ten bod. To se nám povedlo. K zápasu každý přistoupil zodpovědně a nenechali jsme soupeře dostat se k nějakým vážnějším závarům před naším gólmanem. Bohužel jsme dostali gól po naší chybě, kdy jsme zbytečně míč odvrátili na roh a nikým nehlídaný veterán Němec nás potrestal. Zaslouženě jsme vyrovnali když se trefil Maurenc. A s bodem jsme spokojení, protože v Kájove se jen tak neboduje. Pochválím Mokoše, který na netradičním postu hrál dobře a asi Maurence za krásný gól. U soupeře stopera Petříka. Teď nás čeká Přídolí, na které se musíme hodně v týdnu připravit, protože tenhle soupeř nám vůbec nesedí...



Sestavy


TJ Sokol Kájov
M. Frühauf [-] - V. Žilavý [-] , J. Petřík [-] , J. Němec [-] , P. Žilavý [-] - P. Doubek [-] , I. Didkivský [-] , R. Mazanec [-] - M. Anderle [-] , A. Didkivský [-] , L. Kolaj [-]

FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - M. Vančura [-] , O. Kouba [-] , J. Hajdák [-] , P. Varhol [-] - J. Krenauer [-] , J. Macanovič [-] , M. Marek [-] , J. Mokoš [-] - T. Zeman [-] , I. Maurenc [-]

ŽK: 61. J. Mokoš .
Hráči zápasu: V. Žilavý , J. Petřík - I. Maurenc , J. Mokoš .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - KORBEL Karel (N), KOTLÁR Vasil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.