4:5p.
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 14:00

5.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Král remíz nezklamal, poprvé však ovládl i penalty


Branky


18. V. Danko (p.) , 33. R. Svačina , 56. V. Danko , 73. M. Gangur - 5. V. Samek (p.) , 16. M. Samek , 44. R. Radocha , 72. M. Vršecký
0

Tisová zatím nepodlehla žádným jednoznačným způsobem ani jednomu soupeři. Všechny trápila až do úplného konce, za což jasně hovoří i fakt, že si doposud odnesla body ze všech svých zápasů. Zajímavé je ale to, že po prvních dvou výhrách za tři body, následovaly tři remízy a prohra na penalty. A ani s Lesnou to nebylo nijak jednoznačné. Už ve čtvrtém utkání v řadě došla Tisová až k penaltám. Poprvé je ale dokázala vyhrát, nejspíš už má dostatečně natrénováno. V tabulce se tak posunula na čtvrté místo. Poražná Lesná je desátá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tisová začala parádně, pak začala ztrácet

Tisové vyšel úvod utkání parádně, hned na začátku se její hráči prodrali do vápna a vybojovali si pokutový kop, kterého se parádně zhostil Volodymyr Samek. Lesná se snažila vrátit do hry, co nejrychleji, ale dělala rozpačité chyby. Nedařilo se jí proto vytvořit si šanci a navíc ještě nabízela dobré pozice souepřům. A v šestnácté minutě byla potrestána, když přesně pálil Maksym Samek. Zdálo se, že hosté mají skvěe nakročeno ke své třetí výhře, ale hned vzápětí sudí odpískal penaltu na druhé straně a Vasil Danko snížil. To byl pro Lesnou nový impuls a od té doby začali domácí přebírat iniciativu a byli na hřišti lepším týmem. Hrálo se ale hodn otevřeně, a tak byly šance stále na obou stranách, i když Lesné se podařilo jich zahodit více. Přesto nakoenc ve třatřicáté minutě Roman Svačina vyrovnal a domácí byli zpět ve hře. Zdálo se, že poločas se už za tohoto stavu dohraje a zápas bude začínatve druhé půli prakticky od znova, ale Tisové vykouzlil v poslední minutě poločasu na tváři úsměv Radek Radocha, který ji poslal zpět do vedení.

Zahozená penalta a další zmařené šance

Na začátku druhé půle měla Lesná už jasně navrch a Tisové se nedařilo téměř nic. Lesná si dokázala vytovřit hromadu šnací, ale pálila jednu za druhou, což se později ukázalo, jako kíčové pro následné dění a konec zápasu. Z mnoha šancí se za záda hostujícího brankáře dostal pouze pokus Vasila Danka. Pak se nějaký čas hrálo ve vyronvanějším tempu a nějaké šance měla už i Tisová. Ta dokonce zahodila i další pokutový kop. Nkaoenc se ale opět dočkala již třetího vedení, když se prosadil Miroslav Veršceký. Tentokrát však dokázali domácí zareagovat velmi rychle a o pár sekund déle už vyrovnával Michal Gangur. A když se následně už nedokázal ve zbytku zápasu nikdo prosadit, muselo se v případě Tisové opět přistoupit k penaltám.

Tisová má natrénováno

Tentorkát už se nenchalihosté zahnbit. Napočtvrté už dokázali penaltový rozstřel ovládnout a zísakt dva body. Rozhodovala jen jediná chyba. Jen jediný domácí hráč deokázal rozvlnit síť, a to bylo klíčové při dělbě zbylého bodu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lesná
Zdeněk Uhlík: My jsme nastoupili proti týmu, který v normální hrací době ještě neprohrál, a tak jsme jeho sérii chtěli přerušit. Bohužel jsme se ale nechali zaskočit a brzy jsme prohrávali 0:2. Pak jsme se začali zvedat, ale hrálo se hodně otevřeně, a tak mimo nás dokázal přidávat góly i soupeř, proto jsme zápas nedokázali otočit. Nakonec z toho byli jen penalty a pro nás jen bod. Na začátku bych to možná bral, protože nám chyběli tři hráči, ale po mnoha spálených šancích na začátku druhé půle je to určitě ztráta.

TJ Zetor Tisová
Michal Foltas: Za dva body jsme rádi, z naší strany byl první poločas dobrý, ale v tom druhém to byla tragédie, můžeme být rádi, že jsme nedostali více gólů. Ale diváci se určitě nenudili, chtěl bych poděkovat fanouškům Zetoru, kteří nás celý zápas podporovali.



Sestavy


TJ Lesná
J. Malý [-] - V. Danko [-] , R. Prexl [-] - R. Svačina [-] , P. Szerencés [-] (46. M. Baran ml. [-] ) - V. Danko [-] - M. Baran st. [-] , M. Gangur [-] , P. Rohlík [-] , R. Vavřička [-] , P. Karafiát [-]

TJ Zetor Tisová
M. Novotný [-] - M. Foltas [-] , L. Šalacha [-] (56. J. Peterka [-] ) , M. Samek [-] , V. Samek [-] , D. Sershen [-] (64. M. Vršecký [-] ) , R. Radocha [-] , T. Kozák [-] , V. Koscelník [-] , P. Gabčo [-] , D. Fitsek [-]

ŽK: 43. R. Prexl - 52. D. Sershen .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KOPÁČEK Ladislav - LUPŠA Michal (N), VELICH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.