4:3p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 15:00

3.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tisová poprvé inkasovala a podruhé prohrála, přesto bez bodu opět neodjela


Branky


60. M. Hocmann , 63. M. Hocmann (p.) , 88. M. Hocmann - 47. M. Samek , 71. M. Samek , 88. J. Peterka
0

Neuvěřitelných 330 minut. Přesně tolik potřebovali protivníci Tisové na to, aby dokázali Zetoru dát gól. Tentorkát už se to ale konečně povedlo. V šedesáté minutě tohoto zápasu se prosadil Marcel Hocmann a Tisová o svou neprůstřelnost přišla. Hra se navíc musela otevřít a Tisová inkasovala ve zbytku zápasu ještě třikrát. Přesto se ale stále v průměru drží na čele tabulky nejenprůstřelnějších týmů. A také zůstává společně s Planou a Újezdem mezi týmy, které ještě nevyšli ze žádného utkání bez bodu. Momentálně Tisové patří pátá příčka. To Bor se dočkal vůbec první výhry a v tabulce je až desátý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tisové nebyla uznána branka

V první půli hráli s balónem více domácí, kteří sice měli opticky navrch, ale ani jim se nedařilo vytvářet si větší šance a nějak přesněji zakončovat. Tisová toho sice měla v součtu určitě méně, la epřesto se jí podařilo vsítit. Sudí ale první branku zápasu pro ofsajdové postavení zakončujícího hráče neuznal, a tak se dál hrálo za stavu 0:0. Žádnému týmu se ale v první půli nepodařilo ze svých ojedinělých šancí cokoli vytěžit, a tak se do šaten odcházelo bez vstřelené branky.

Skvělý tah Zetoru a hattrick Hocmanna

Zetor vymyslel perfektní změnu v sestavě. Stopera Samka poslal na druhou půli do zálohy, a to se skvěle vyplatilo. Maksym Samek už ve druhé minutě první půle po přesném pasu přehodil brankáře, otevřel skóre a hosté vedli 1:0. Domácí pak dlouho nedokázali nijak reagovat. Docházeli jim síly a Tisová vypadala lépe. Zdálo se, že hosté si už zápas ohlídají. Jenomže pak se podařilo Marcelu Hocmannovi jen lehce přehodit hlavou brankáře Tisové a zapsal se do historie, jako první hráč, který dal Tisové po jejím postupu branku. O to větším hrdinou pak byl, když se mu tento úspěch podařilo později zopakovat, když Marcel Hocmann díky penaltě za faul Volodymyra Samka zařídil nenápadnému Boru další vyrovnání. Ještě mezi tím se ale podařilo podruhé v utkání trefit také Maksymu Samkovi, který nejprve svou druhou trefou zvýšil na 2:1 pro Tisovou. Pak měla Tisová docela smůlu, když se jí ndařilo využít celkem velkého množství šancí a Marcel Hocmann to potrestal zkompletováním hattricku z přímého kopu. To byla pro Tisovou obrovská rána. Hosté reagovali tím, že všechny své síly vrhli do ofenzivy a dali další dvě branky. Obě však nebyly pro ofsajdové postavení uznány. Nakoenc se ale Tisová dočkala, když vyrovnal střídající Jan Peterka asi dvě minuty před koncem. Sudí se rozhodl nastavit asi pět minut a Tisové se podařilo ještě pár čancí vytovřit a dokonce i z nadějné pozice branku jen těsně minout. Nakoenc ale musely o zápase rozhodovat až penalty.

Se Zetorem to šlo od začátku z kopce

Hned první hráč Tisové nevyužil své penalty a od té doby to už šlo s hosty z kopce. Domácí tým reagoval trefou při všech pokusech a zaslouženě si nakonec vykopal v rozstřelu druhý bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor B
František Pták: V první půli jsme byli lepší, hráli jsme solidní fotbal po zemi, ale nevyužili jsme toho. Ve druhé půli už jsem začali fyzicky trochu odpadat a dostali jsme po hrubé chybě rychlý gól. Pak se nám ale podařilo otočit zápas na 3:2, ale na stranách jsme pro fyzické vysílení úplně přestali hrát a soupeř dokázal vyrovnat. Přesto klobouk dolů, v takovém horku se musí hrát opravdu příšerně. Tím spíše smekám i před soupeřem, protože ten ukázal, že je na tom fyzicky skvěle a ve druhé půli nás v tomto ohledu válcovali. A na závěr bych chtěl ještě pochválit hlavního rozhodčího, protože ten odpískal utkání naprosto fantasticky.

TJ Zetor Tisová
Michal Foltas: My jsme si ze začátku hodně dlouho zvykali na to jejich velké hřiště. Přesto jsme nějaké šance měli a dokonce jsme ale i gól, který nám ale pro ofsajd neuznali. I hosté nějaké šance měli, ale z obou stran to bylo nepřesné, zkrátka nic moc. Skvělý tah bylo v našem podání posunutí Maksyma Samka do zálohy, který se postaral o první dva naše góly. Byl to takový ubojovaný zápas, který skončil nakonec remízou. Asi spravedlivě, protože v první půli byl lepší soupeř, ve druhé my, to už soupeř jen odkopával. Trochu mě ale mrzí, že nám neuznali tři góly, protože i jeden mohl rozhodnout v náš prospěch. A penalty? Ty nám prostě nejdou.



Sestavy


TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - J. Maczko [-] , V. Hlaváč [-] (46. A. Zouhar [-] ) , T. Koutný [-] , V. Boško [-] (31. M. Jágrik [-] ) , M. Hocmann [-] , R. Mikulička [-] , J. Tejkal [-] (46. L. Čížek [-] ) , J. Andrle [-] , F. Pták [-] , L. Pták [-]

TJ Zetor Tisová
D. Sershen [-] - M. Foltas [-] , V. Pryvrattskyi [-] , M. Samek [-] , V. Samek [-] (74. L. Šalacha [-] ) , I. Balash [-] , R. Radocha [-] (71. J. Peterka [-] ) , T. Kozák [-] , V. Koscelník [-] , P. Gabčo [-] , D. Fitsek [-]

ŽK: 81. A. Zouhar - 17. D. Sershen , 45. I. Balash .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Uhlíř Jan - BOŠKO Jan (N), DUDA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.