4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže roznesla lázeňskou rezervu


Branky


0

V tomto utkání bylo prakticky rozhodnto už po první půli, ale asi pro jiný tým, než by leckdo před zápasem čekal. Favoritem byly určitě Lázně, kterým ale sobotní zápas příliš nesedl. Halže byla od začátku lepší, měla více ze hry, pomalu navyšovala své vedení a náskok kontrolovala. Po první půli vedla zaslouženě 3:0 a v podstatě už nebylo, co řešit. Lázně se ve druhé půli nezmátořily a padly. Halže dorovnala bodově nejlepší týmy soutěže, ale s tím, že ostatní mají ještě zápas k dobru. Lázně o za Halží o bod zaostávají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Halže rozhodla už v první půli

Lázně se podle očekávání ujaly hned na začátku balónu a byly to ony, kdo jej převážně držel, ale Halže skvěle bránila a ještě lépe sehrávala efektivní rychlé protiútoky. Už ve třetí minutě ji dostal do vedení René Mrenka. A ani poté se hra neměnila. Halže sice držela balón méně, ale ze hry měla více a vytváela si jednu šanci za druhou. Lázně si i přes snahu nevytvořily téměř nic, Halže byla v obraně naprosto bezchybná, a tak se mohla soustředit jen na navyšování náskoku. V závěrudruhé půle se trefili v tomto pořadí ještě Filip Bedesc a podruhé i René Mrenka, a tak bylo za stavu 3:0 po první pětačtyřicetiminutovce prakticky rozhodnuto.

Lázně otevřely hru a Halže je dorazila

Lázně musely ve druhé půli ještě více otevřít hru, aby se pokusily se zápasem ještě něco udělat, ale Halže byla v defenzivě skvělá a příliš jim toho nedovolila. Navíc opět několikrát využila jejich otevřenosti k rychlému výpadu a v sedmdesáté minutě se dokonce i podařilo Kryštofu Horákovi souepře dorazit čtvrtým gólem. Zbytek zápasu už byl pouhou formalitou. Zápas se v poklidu dohrál a Halže si zaslouženě ponechala doma všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže B
Aleš Dokoupil: Já bych řekl, že jsme se poctivě bránili a využívali jsme rychlých brejků. V první půli jsem dali tři góly a ve druhé půli už jsme to jen jistili čtvrtým gólem. Lázně hráli s balónem více, ale my jsme měli šance a dávali jsem góly. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstatinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Čechie Halže B
J. Pýcha [-] - T. Kaizler [-] , V. Petrov [-] (8. F. Bedecs [-] ) , M. Soukup [-] , R. Mrenka [-] (46. K. Horák [-] ) , J. Typovský [-] , J. Božek [-] , A. Dokoupil [-] , P. Hotový [-] , L. Goubej [-] , J. Horák [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Šašek [-] - J. Founě [-] , M. Surovčík [-] , O. Nuhlíček [-] - R. Zabloudil [-] , J. Jelen [-] , K. Seknička st. [-] (46. J. Míšek [-] ) , R. Mašín [-] - J. Zábranský [-] , M. Zábranský [-] (46. J. Štrobl [-] ) - P. Rašín [-] (16. J. Velich [-] )

Počet diváků: 30. Rozhodčí: LIGAČ Marek - MATOUŠEK Milan (N), HOLÁK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.