FOTO: Kozolupy ovládly oba poločasy


Branky


13. J. Hucl , 23. J. Hucl , 56. J. Čech , 82. J. Čech , 90. V. Sláma (p.) - 10. B. Németh , 52. M. Urbanczyk
0

Domácí hned pětkrát vyzráli na obranu Heřmanovy Hutě a zapisují do tabulky další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychle obdržená branka lídra spíše nakopla

Lídr nastoupil do utkání trochu rozpačitě a po deseti minutách hry šli hosté zásluhou Bena Németha do vedení 0:1. To si ovšem zatloukli hřebíček do rakve a od té chvíle naprosto dominovali hráči Kozolup. Také hned za tři minuty srovnal stav utkání Jirka Hucl - 1:1. A za dalších deset minut opět Jirka Hucl poslal lídra do vedení 2:1. I nadále předváděli domácí útočně laděný výkon, ovšem další branku do pauzy nepřidali.

Znovu zaspaný úvod

Druhý poločas začal pro domácí totožně jako ten první  a po sedmi minutách opět inkasovali, tentokrát z kopačky Marka Urbanczyka - 2:2. A stejně jako v první půli na sebe odpověď nenechala dlouho čekat a hosté se tak radovali z vyrovnání pouze čtyři minuuty. Domácím vrátil vedení Kuba Čech - 3:2. Poté nějaký čas vládly na hřišti obrany. Ke konci utkání se zvyšoval tlak hostů na vyrovnání, čehož perfektně využili domácí a osm minut před koncem je poslal do trháku opět Kuba Čech. A z vypršením devadesáté minuty upravil na konečných 5:2 Vojta Sláma.



Počet diváků: 65. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - DAVÍDEK Tomáš (N), PÁLEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.