2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřábka přehrála Jevany


Branky


0

Domácí se v první půlce ujali vedení, které pečetil deset minut před koncem Martínek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Silný vítr dělal problémy oběma stranám

Na duel čtvrtého celku s druhým dorazila i v chladném a větrném podzimním počasí téměř stovka diváků. A viděli zajímavé a napínavé utkání. Začátek byl trochu opatrnější z obou stran a nikdo nechtěl udělat chybu. Hru navíc ovlivňoval silný vítr, který dával míčům nečekaný směr nebo délku. Až v třiadvacáté minutě se dobře uvolnil Filip Krajíček, míč si postrčil podél obránce a z pravé strany překonal lobem Tolstikovova - 1:0. Po tomto gólu převzaly iniciativu Jevany a zvláště posledních deset minut hrozilo vyrovnáním. Z velkého tlaku hostů plynuly fauly domácích a nebezpečné standardky, z nichž dvě zakončované hlavou po gólu přímo volaly. Bohužel zakončení mířilo mimo tyče.

 

Jevany vyrovnat nedokázaly, naopak inkasovaly podruhé

Hosté poslali na hřiště do druhé poloviny Moravce místo Pacourka a opět se tlačili za vyrovnáním. Špatné finální řešení ale šance nepřinášelo. Domácí se snažili uspět po rychlých protiútocích nebo po standardce. Po jednom centru se nedostal přes hostujícího obránce k zakončení Klička, chybujícího Tolstikova obral o míč Krajíček, ale hostující gólman stačil situaci zachránit.

 

Pojistky vítězství se domácí dočkali v osmdesáté minutě. Kesner uvolnil na pravé straně Ondřeje Martínka, který také lobem překonal jevanského brankáře - 2:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Začátek zápasu byl opatrný, obrany pracovaly dobře. Zhruba v polovině poločasu se nám povedla jedna rychlá akce a šli jsme do vedení. Posledních deset minut nám ale Jevany pěkně zatápěly, což jsme se štěstím přestáli. Ve druhém poločase nás hosté zase zatlačili, ale bez vyložených šancí. Nám se podařilo dát pojistku deset minut před koncem. Je to pro nás hřejivé vítězství.

FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Na zápas do Jestřabí Lhoty jsme odjeli bez dvou klíčových hráčů základní sestavy. Začátek zápasu se odehrával v poklidu, byl to spíše boj o střed hřiště. My jsme se snažili držet míč a domácí hrozili z brejků. Jeden takový využili a vzali si vedení. Do druhé půle jsme vystřídali s úmyslem hru oživit. Domácí tým jsme sice zatlačili, ale naše útočná hra byla mizerná. A tak nás Lhota v osmdesáté minutě potrestala gólem a zaslouženě zvítězila. Máme velký problém s koncovkou a je nutné s tím do posledních dvou zápasů něco provést.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - M. Skalický [-] , D. Záhora [-] , M. Klička [-] , L. Týma [-] - A. Krupka [-] (88. T. Kubíček [-] ) , P. Kureš [-] , O. Martínek [-] , P. Kesner [-] - M. Mikeš [-] , F. Krajíček [-] -

FC Jevany
O. Tolstikov [-] - J. Chaloupka [-] , R. Krejčík [-] , F. Jásek [-] , Z. Čechák [-] - D. Hejdák [-] (62. R. Krejčík [-] ) , M. Pacourek [-] (46. P. Moravec [-] ) , D. Končický [-] , J. Bečvařík [-] - T. Novák [-] (72. D. Matas [-] ) , J. Popelka [-] (86. M. Moravec [-] ) -

ŽK: 85. A. Krupka - 81. F. Jásek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.