Lužec se po venkovní výhře drží na druhém místě


Branky


37. M. Vaněk (p.) , 47. M. Mlynka - 6. A. Kučera , 25. M. Kučaba , 84. M. Kučaba
0

Ačkoli dokázali ztratit dvoubrankový náskok, stejně dokázali vyhrát. Řeč je o fotbalistech Lužce nad Vltavou, kteří v Bakově prokázali, že letos rozhodně nezískávají body jen doma a vybojovali cennou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lužec vstupuje do zápasu výborně

Vyrovnané a bojovné utkání se dalo očekávat v Bakově, kam zavítal výborně hrající Lužec. Že jejich postavení v tabulce není náhodné, potvrzovali hosté hned od úvodního výkopu a brzy šli do vedení - již v 6. minutě otevřel hlavou skóre Kučera po centru Kuchaře. 0:1. A to nebylo zdaleka vše, co hostující hráči, jejichž příjmení začíná na "Ku" předvedli... I nadále totiž zkušený Kuchař hrozil svými přesnými centry a jeden z nich znamenal navýšení skóre - ve 25. minutě umístil hlavou míč k tyči Kučaba. 0:2. Po druhé brance hosté trochu vyklidili pozice a do hry se začal dostávat i domácí celek - ve vápně se dostal k míči jeden z domácích útočníků, jeho střelu ale Prislupský vyrazil a následnou dorážku už sudí pro ofsajd nenechali proběhnout.  Ve 37. minutě už ale bylo sníženo - Kerpl ve vápně stáhnul domácího Vaňka a sám postižený si s nařízenou penaltou poradil s přehledem. 1:2. Hned o chvíli později mohlo být vyrovnáno, když unikající domácí útočník prošel až k zakončení, ale hostující gólman stačil míč nohou vyrazit.


Zbytečná dohra při odchodu do kabin

Domácí tým byl povzbuzen zlepšením v závěru první půle a svého protivníka dokázal zaskočit i brzy po změně stran - ve 47. minutě vyboxoval Prislupský míč na hranici vápna, kde číhal připravený Mlynka, zachoval klid a uklidil míč do sítě. 2:2. V těchto chvílích zápasu se zdáli být domácí na koni, své převahy ale nedokázali využít k další změně stavu, a tak se hra pozvolna začala opět vyrovnávat. Ve finální fázi pak začali být aktivnější Lužečtí a opět u toho byl se svými centry Kuchař - Uher ale jeho centr nasměroval hlavou pouze do břevna. Stejný hráč mohl skórovat i o chvíli později, jeho střelu z hranice vápna ale opět zastavilo břevno. Také domácí se snažili o útočnou aktivitu, výsledkem ale byly pouze dvě střely z hranice vápna do náruče brankáře Prislupského, a tak udeřilo na druhé straně. Stalo se tak v 84. minutě po rohovém kopu, který propadl až ke Kučabovi a hostující střelec rozhodl. 2:3.

Po skončení utkání ještě došlo k incidentu, za který viděl červenou kartu domácí hráč Vaněk. Pohledy rozhodčích a domácího týmu na celou událost se diametrálně liší. Kde je pravda, to ví asi jenom přímí aktéři situace.

 



Ohlasy k zápasu



AFK Eletis Lužec
Pavel Dohnal - trenér: Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře, už ve 25. minutě jsme vedli 0:2 a do té doby jsme byli lepším mužstvem. V závěru první půlky jsme zbytečně přestali hrát a přenechali aktivitu domácím a z toho vyplynulo snížení na 1:2 ze zbytečné penalty. Druhou půli jsme nezačali dobře, hned z první stadardky domácí vyrovnali a v tu chvíli byli lepší. Zhruba od 20. minuty se hra vyrovnala a přišly tam i šance, kdy jsme trefili dvě břevna. Ke konci jsme pak udeřili z rohu, kdy dal vítěznou branku Kučaba M. a my si odvezli tři body. Jsem rád, že jsme ten zápas zvládli a můžeme se v klidu připravit na derby s Mělníkem.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Drábek Tomáš - MAREK Tomáš, KUKA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.