0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miřatský v závěru rozhodl o výhře Kel


Branky


0

Až v 71. minutě rozhodli o očekávaném vítězství fotbalisté Kel. Cesta k němu byla ale trnitá a hosté na ní hned dvakrát nedokázali proměnit pokutový kop. Nakonec jim ale jediný gól stačil k výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí drží bezbrankový stav

S nepříliš dobrou náladou šli do zápasu domácí fotbalisté Tišic. Ti se totiž museli vyrovnat s těžkou prohrou 9:1 ze hřiště Pěčic. Ani tentokrát je nečekal žádný lehký soupeř - právě naopak. Kly se totiž vyhřívají na čele tabulky. A kvalita hostujícího týmu se ukazovala od samého počátku utkání  – v 7. minutě Miřatský obešel už i brankáře Hádka, jeho střelu z brány ale vykopl vracející se obránce Vítovec. V 16. minutě si hosté připsali další neproměněnou šanci, když po centru Doubka Hádek nadvakrát likvidoval hlavičku Šmída. Následně dal o sobě vědět kanonýr Hyka – nejprve ve 28. minutě mířil nad, o dvě minuty později po krásném zpracování vedle. Hostům se dařily průnikové přihrávky středem a po další takové musel za brankáře Hádka zaskočit Novák. Všechny šance se ale domácímu týmu podařilo přestát, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

 

Gól a dvě neproměněné penalty

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým o poznání aktivněji a vytvořil si první šanci, když Lauda podnikl odvážný průnik přes půl hřiště, ale jeho šanci i dorážku Šulce zlikvidoval Chaloupka. Gólem neskončila ani následná šance, kdy osamocený Toman po centru Vítovce hlavičkoval mimo opuštěnou branku. Po těchto úvodních akcích ale hosté opět zapnuli na vyšší obrátky a brankář Hádek se musel činit. V 62. minutě například chytil hlavičku Hyky a v 68. vyrazil střelu Šmída. O tři minuty později vystřelil z hranice vápna Miřatský, jeho střela byla tečována a tentokrát byl už brankář domácích bezmocný. 0:1. Hned o chvíli později se hosté dostali k šanci na zvýšení náskoku – po ruce Drimla kopali pokutový kop, který ovšem Hykovi Hádek bravurně chytil. V 80. minutě se situace opakovala – tentokrát se po faulu na Šmída k penaltě postavil Miřatský a nechal opět vyniknout domácího brankáře. Těsně před koncem ještě Hádek zabránil gólu reflexním zákrokem, Tišickým však skvělý výkon jejich brankáře na body nestačil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: V zápase jsme podali daleko lepší výkon než před týdnem. S kvalitním soupeřem jsme sehráli důstojnou partii, kdy nás dlouho ve hře držel skvělým výkonem brankář Hádek.

TJ Kly
Michal Voljanskij - trenér: Utkání nebylo z naší strany vůbec dobré. Celý první poločas jsme prospali - možná i kvůli tomu, že rozhodčí přijeli o půl hodiny později. Domácí dobře bránili a my jsme byli nedůrazní v osobních soubojích a v zakončení. I přesto jsme mohli už v poločase vést. Druhý poločas jsme začali zase laxně a Chaloupka nás podržel při jedné šanci domácích. Od té doby jsme trošku zlepšili pohyb, byli jsme nebezpečnější a vstřelili jsme i šťastný gól, který dal Miřatský. Pak jsme kopali i dvě penalty, nejdřív za ruku a poté byl faulovan Šmíd, ale ani Hyka, ani Miřatský domácího gólmana nepřekonali. Jsem spokojený jen se třemu body, nikoliv s výkonem. Za týden v Pěčicích musíme předvést lepší výkon.



Sestavy


TJ Sokol Tišice
M. Hádek [-] - - M. Novák [-] , J. Šulc [-] (62. J. Šmajda [-] ) , P. Lauda [-] , T. Kopejska [-] (51. P. Driml [-] ) - T. Prejzek [-] (82. Š. Karlík [-] ) - M. Vítovec [-] (78. M. Vostřel [-] ) , J. Dokoupil [-] , T. Brzoň [-] , D. Fabián [-] , J. Toman [-]

TJ Kly
P. Chaloupka [-] - R. Pechar [-] , J. Studený [-] , M. Viskup [-] , T. Sobotka [-] (76. S. Ondrák [-] ) - J. Mihalík [-] , L. Kympl [-] (87. J. Kohout [-] ) , M. Doubek [-] - P. Hyka [-] , R. Miřatský [-] , R. Šmíd [-]

ŽK: 40. T. Kopejska , 57. M. Novák , 73. P. Driml , 80. M. Vostřel - 28. J. Mihalík .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Čermoch Jakub - BARTŮŠEK Zdeněk, FILIP Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.