2:3p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:30

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Borek smazal ztrátu a veze dva body


Branky


0

Ani dva slepené góly po čtvrthodině hry nezlomily odpor Velkého Borku, který si tak veze své první body ze hřiště soupeře. V Bakově naopak smutní, z tohoto zápasu chtěli vytěžit určitě více.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slepené góly na obou stranách

Bez nemocného stopera Ryby přicestovali k zápasu fotbalisté Velkého Borku. Zápas ale outsider začal dobře a už v 5. minutě mohl jít do vedení, když Mihalík našel dlouhým nákopem z vápna Štrupla, který se uvolnil a šel sám na Majzlana. Toho překonal lobem, naneštěstí pro hosty ale o několik centimetrů přestřelil i břevno domácí branky. Po 15 minutách hry se ale domácí probudili a šli do vedení - přesnou zpětnou přihrávku dostal kapitán týmu Frelich a propálil vše, co mu stálo v cestě. 1:0. Na druhou branku se čekalo opravdu jenom okamžik a opět se o ni postarali Bakovští, kteří využili zaváhání hostí v rozehrávce, Mlynka dostal pas za obranu a obstřelil brankáře Procházku. 2:0. Zdálo se, že zápas bude už pouze otázkou skóre, opak byl ale pravdou. Hosté se pomalu začali herně zvedat a v 31. minutě bylo sníženo - přímý kop z pravé strany hřiště zahrával Jeřábek a našel hlavu Lamače, pro nějž nebylo problémem skórovat. 2:1. A historie se opakovala. Konkrétně o 4 minuty později, kdy Jeřábek kopl míč naprosto stejně, našel tentokrát hlavu Štrupla a rázem bylo vyrovnáno. 2:2.

 

Další branky až v penaltovém rozstřelu

Vstup do druhé půle vyšel opět lépe Bakovu, který mohl získat vedení zpět na svou stranu. Se střelou z úhlu si ale hostující gólman poradil a pokus hlavou po rohovém kopu skončil na tyči. Poté se ke slovu opět dostal i Velký Borek, ani jeho hráči ale nebyli v zakončení přesní - osamocený Štrupl nastřelil pouze brankáře a Lamač hlavou po rohovém kopu přestřelil. Zápas tak dospěl až do penalt a vypadalo to, jako by žádný z týmů nechtěl zvítězit. Hosté byli blízko v 9. i 10. sérii, kdy jejich brankář Procházka zlikvidoval pokusy soupeře, Štrupl i sám brankář Procházka ale své pokusy taktéž neproměnili, a tak se podařilo proměnit až čtvrtý matchball. Procházka opět chytil a bonusový bod vystřelil s velkou dávkou štěstí Černý. Velký Borek tak veze z Bakova nad Jizerou dva plusové body.



Ohlasy k zápasu


SK Bakov nad Jizerou
Jaroslav Kamenický - trenér: Nepochopitelně jsme po ideálním začátku a rychlém vedení 2:0 ztratili zápas. Dnes jsme nepodali optimální výkon proti týmu, který byl k poražení. Hlavní příčina neúspěchu byla nedisciplinovanost hráčů, na place si dělali, co chtěli. Což jsem také řešil střídáním. Na rozdíl od minulého utkání, které jsme v Bousově sice prohráli, nebyla vidět bojovnost a chuť něco s výsledkem udělat. Škoda, jsem zklamaný z promarněného zápasu…

SK Slavia Velký Borek
Michal Kubišta - kapitán: S výsledkem a získanými body z venku jsme spokojeni, zvláště, když jsme po 16 minutách prohrávali o dvě branky. Myslím si ale, že remíze byla pro obě mužstva spravedlivá, bod navíc těší o to víc. Závěrem musím ještě pochválit krásný areál a zázemí v Bakově a teď už se musíme soustředit na těžký domácí zápas se silným Mělníkem.



Sestavy


SK Bakov nad Jizerou
T. Majzlan [-] - J. Hozák [-] (82. L. Sameš [-] ) , D. Altman [-] , K. Pilz [-] - M. Vaněk [-] , M. Brož [-] (83. O. Prokůpek [-] ) , J. Kvapil [-] (68. J. Resl [-] ) , R. Frélich [-] - P. Špringer [-] (46. T. Formáček [-] ) , M. Mlynka [-] , P. Vitmajer [-]

SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - J. Paloušek [-] , T. Krajník [-] , Z. Štrupl [-] , R. Černý [-] , F. Lamač [-] (90. J. Kováč [-] ) , M. Mihalík [-] , P. Kříž [-] (60. P. Vokoun [-] ) , P. Nesládek [-] (80. J. Doležal [-] ) , P. Jeřábek [-] , M. Kubišta [-]

ŽK: 38. P. Vitmajer , 60. R. Frélich , 65. D. Altman , 75. M. Vaněk - 44. R. Černý , 81. P. Vokoun .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kratochvíl Vladimír - LACINA Jakub, HOLÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.