1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas rozhodl kanonýr Krejza


Branky


0

Jak důležitou postavou v sestavě Dynama Nelahozeves bude urostlý útočník Krejza, se opět ukázalo v zápase proti Lužci nad Vltavou. Domácí střelec se totiž postaral o jediný zásah zápasu a Dynamo si po dvou remízách připisuje první výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jdou zaslouženě do vedení

Dvě remízy si v úvodních dvou kolech na své konto připsalo Dynamo Nelahozeves, a tak mělo v tabulce o bod méně než soupeř z Lužce, který zejména díky skvělému výkonu Kuchaře porazil Velký Borek. Do lužecké sestavy se vrátili Stejskal s Roučkou, naopak zranění postihlo Peroutku a Riga. Zápas začali lépe domácí, kteří se hned několikrát dostali do slibných pozic před hostující brankou. Za zmínku stojí zejména šance Krejzy a Doška, které ale Prislupský dokázal zlikvidovat. Domácí měli i nadále více ze hry, do vedení ale mohli jít hosté, když dostal skvělou příležitost k rozehrání přímého kopu Kuchař. Domácí brankář Zavadil se ale vyznamenal a jeho střelu chytil. Skóre se tak poprvé měnilo až ve 34. minutě, kdy Lužec chybně rozehrál trestný kop z poloviny hřiště, Lafkovu přihrávku vystihl jeden z domácích záložníků a vyslal přesným pasem do úniku Krejzu. Domácí kanonýr zachoval chladnou hlavu a tvrdou střelou na zadní tyč otevřel skóre. 1:0.

Hubený rozdíl trvá až do konce

Od začátku druhého poločasu se obraz hry trochu změnil - Lužečtí zlepšili svou hru a naopak hráči Dynama se už nikam nehnali a vyčkávali na svého soupeře na vlastní polovině hřiště. Hosté si vypracovali některé zajímavé příležitosti - se šancí Kučery i střelou D. Tauchmana z větší vzdálenosti si ale Zavadil poradil. Ani domácí se ale nechtěli spokojit jen s bráněním a vyráželi do zajímavých protiútoků. Potvrdit skóre v samostatných únicích mohli Pekárek nebo Fomin, ani jeden z nich ale neuspěl. V závěru zápasu si Lužec vytvořil velký tlak, ke kterému mu pomohlo i množství standardních situací, vše ale končilo v rukavicích domácího brankáře. Šance hostů na vyrovnání se ještě zvýšily v 87. minutě, kdy neudržel nervy na uzdě domácí kapitán Vrábel, urazil sudí Holakovskou a po druhé žluté kartě musel předčasně pod sprchy. Hosté ale krátkou přesilovku nevyužili a naopak domácí brankář Zavadil mohl korunovat skvělý výkon gólem přes celé hřiště. Jeho dlouhý výkop ale těsně minul opuštěnou branku, a tak zápas skončil výsledkem 1:0.



Ohlasy k zápasu



AFK Eletis Lužec
Tomáš Prislupský - gólman: První poločas byl od nás opět špatný. Ve druhém poločase se to trochu zlepšilo, ale bohužel jsme nedokázali skórovat a odvézt si alespoň jeden bod. Soupeř dobře bránil a nedal nám příliš mnoho příležitostí.



Sestavy


TJ Dynamo Nelahozeves
R. Zavadil [-] - J. Holý [-] (87. P. Kobera [-] ) , O. Došek [-] (64. M. Pekárek [-] ) , L. Krejza [-] , L. Simon [-] , R. Minařík [-] , P. Vágner [-] , M. Bednařík [-] (68. M. Šenkýř [-] ) , J. Emmer [-] (52. S. Fomin [-] ) , P. Dubský [-] , J. Vrábel [-]

AFK Eletis Lužec
T. Prislupský [-] - D. Tauchman [-] , M. Tauchman [-] , J. Lafek [-] , R. Stejskal [-] - T. Roučka [-] , T. Kuchař [-] , M. Kučaba [-] , J. Uher [-] - A. Kučera [-] , R. Levý [-] (64. P. Tauchman [-] ) -

ŽK: 75. L. Krejza , 78. J. Vrábel . ČK: 87. J. Vrábel .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: HOLAKOVSKÁ Tereza - ZUSKIN Petr, JAHODA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.