1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V utkání s 10 žlutými kartami slavily Benátky


Branky


1

Souboj dvou B-týmů vyzněl pro ten, jehož áčko hraje vyšší soutěž. V poločase to tak ale vůbec nevypadalo, jelikož domácí vedli brankou Lovíška. Po změně stran ale hosté otočili skóre a zůstávají tak bodově stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neratovice jdou do vedení těsně před přestávkou

Zajímavý zápas dvou B-týmů se odehrál v Byškovicích. Hosté tentokrát přijeli bez dvougólového střelce minulého kola Mižiče, v bráně se ale objevil zkušenější Jíra. V domácím týmu došlo k zemětřesení a základní sesestava se změnila hned na 5 místech včetně kompletní útočné dvojice. Hosty také čekalo kruté vystřízlivění, jelikož ze svého úhledného pažitu přijeli na hřiště poněkud nižší úrovně. Nutno však podotknout, že oproti minulé sezóně šla kvalita byškovického trávníku po instalaci zavlažovacího systému prudce nahoru. Domácí ale byli na těžší terén připraveni přeci jen lépe a pomocí jednoduché hry se dostávali před branku soupeře. Lovíšek ani Lemarie ale ve svých úvodních šancích neuspěli, a protože se ani brejky hostí nedočkaly úspěchu, čekalo se na branku až do 43. minuty. To předvedl pěkné uvolnění na své straně hřiště krajní bek Babovák, našel před brankou Lovíška, a ten zakončil mezi nohama brankáře přesně. 1:0.

Benátky přidávají a otáčí výsledek

Do druhé půle vstoupili hosté se sestavou obměněnou na dvou místech - jedno střídání zvládli ještě do poločasu, druhé pak v přestávce. A úspěch se dostavil okamžitě - prvních 10 minut druhé půle se totiž odehrálo jednoznačně v režii hostů, kteří přimáčkli svého soka k pokutovému území a nakonec také zaslouženě vyrovnali. Stalo se tak v 59. minutě, kdy domácí Nguyen neuhlídal po rozehraném rohovém kopu svého hráče na zadní tyči a střídající Machka prostřelil vše potřebné. 1:1. I nadále se hrálo ve vysokém tempu a postupem času se zdálo, že domácím fotbalistům přeci jen dochází síly o něco rychleji. Rozhodnutí pak přišlo v 79. minutě, kdy velmi nešťastný obranný zákrok předvedl stoper domácích Taňski, který jen připravil míč pro Krýdu. Hostující útočník svou šanci proměnil, a tak šli hosté do vedení. 1:2. Neratovice v závěru vrhly síly do útoku a vytvořily si nadějné pozice, proti srovnání se však pokaždé postavil bezchybný brankář Jíra a rozhodl tak o vývozu všech bodů do Benátek.

 



Ohlasy k zápasu


FK Neratovice-Byškovice
Jaroslav Urbánek - vedoucí mužstva: Do zápasu jsme vstoupili dobře a kdybychom proměnili některé z našich šancí, mohl se zápas vyvíjet jinak. O poločase se z kabiny hostí rozléhal hlasitý projev jejich trenéra, do druhého poločasu provedli i další střídání, přidali ve své hře dopředu a dvarát skórovali. Na konci utkání přišel náš tlak a snaha o vyrovnání vniveč, hosty podržel několika zákroky jejich brankář, my jsme hodně diskutovali s rozhodčím o jeho výrocích, a tak první domácí zápas pro nás dobře nedopadl a body si odvezl kvalitní soupeř. Ten nebyl v utkání lepším mužstvem, ale předčil nás v efektivitě při zakončení.

SK Benátky nad Jizerou B
Jan Buryán - trenér: Jestliže jsem minulý týden říkal, že pro některé hráče je to první seznámení s vyšší soutěží, tak dnes musím tato slova ještě podtrhnout a zdůraznit. Domácí tým se i kvůli špatnému terénu snažil o dlouhé nakopávané míče a soubojovou hru. V některých fázích hry dokázali Neratovičtí přitvrdit a přesně tohle se asi bude dít v této soutěži. Naši kluci se s tím poprali velmi statečně, ve druhém poločase se semkli a dokázali výsledek otočit. Domnívám se, že domácí také fyzicky odešli. Myslím, že jsme domácí přehrávali, zvláště ve druhém poločase jsme si vypracovali brejkové situace, které jsme ale nedokázali dotáhnout do zdárného cíle. Znovu musím podotknout, že byl na vině špatný terén, který byl na I.B třídu opravdu strašidelný.



Sestavy


FK Neratovice-Byškovice
A. Černý [-] - D. Nguyen [-] , M. Zeman [-] , Z. Taňski [-] , T. Lemarie [-] (62. T. Dohnal [-] ) , M. Lovíšek [-] , V. Žežulka [-] , M. Babovák [-] , J. Drahorád [-] , L. Sochor [-] , J. Moravec [-] (75. M. Brabec [-] )

SK Benátky nad Jizerou B
L. Jíra [-] - D. Langšádl [-] (32. M. Machka [-] ) , J. Jäger [-] , O. Šimek [-] (46. M. Štrbík [-] ) , Š. Krýda [-] , F. Pařízek [-] (69. D. Zuna [-] ) , A. Fingerhut [-] , J. Kraus [-] , J. Kohl [-] , M. Korec [-] , P. Zeman [-] (57. M. Langšádl [-] )

Počet diváků: 68. Rozhodčí: Zuska Oldřich - HŮLA Petr, KOTLÁR Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 9. 2016 13:07
Na Neratovickém hřišti se hraje hostujícím teamům velice špatně, náročný terén hraje do karet domácím. Moc branek nepadne..Vidím to na remízu a v penaltovém rozstřelu se budou k mé spokojenosti radovat Neratovice.