1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Borek ve své premiéře na body nedosáhl


Branky


0

Před prakticky vyprodaným stadionem se představili po dlouhých letech domácí fotbalisté v krajské soutěži. Ukázalo se ale, že to nebudou mít vůbec jednoduché a s okresním rivalem prohráli vcelku jednoznačně 1:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v úvodu svazuje nervozita

Skvělá návštěva více než 200 diváků viděla obnovenou premiéru Velkého Borku v krajské soutěži. Utkání bylo o to atraktivnější, že soupeřem byly nedaleké Byšice. Domácím však úvod zápasu nevyšel a hosté byli v poli lepším týmem. Vyhrávali souboje, byli přesnější a postupně si vytvářeli také dobré šance. Poprvé se skóre měnilo ve 22. minutě, když se k pěkné akci z pozice stopera nadechl novic v hostující sestavě Trubička. Ten se ve spolupráci se spoluhráči prokombinoval až před brankáře Procházku a mezi jeho nohama zakončil. 0:1. Převaha hostí pokračovala a ve 41. minutě bylo v jejich táboře ještě veseleji. Individuální akci totiž předvedl Kmoch a z hranice vápna zamířil přesně. 0:2. Z domácích akcí stojí za zmínku jen jediná střela do břevna, naopak v úplném závěru poločasu se ještě jednou musel zaskvět domácí brankář Procházka. I tak byli ale po 45 minutách spokojenější hosté.

 

Výpadek z úvodu poločasu Byšické nemrzel

V poločase provedl domácí trenér Vlk hned dvojí střídání a dal tak hře svého týmu potřebný impuls. Velký Borek byl rázem vyrovnaným soupeřem a zanedlouho bylo sníženo. Postaral se o to Mihalík, který těžil z chyby hostí ve středové řadě. Následně domácí rozjeli pohlednou akci, jejímž výsledkem bylo snížení na 1:2. Velký Borek se i nadále tlačil dopředu a byly z toho některé hodně nebezpečné náznaky před Schneiderovou brankou. Naneštěstí pro domácí však nebyly dotaženy do zdárného konce, a tak přišel trest. Zhruba od 70. minuty se totiž Byšičtí začali dostávat zpět do herní pohody a v 77. minutě bylo rozhodnuto. Další povedený průnik totiž předvedl Kmoch a i napodruhé zakončil přesně. 1:3. Tato branka zlomila odpor domácích a Byšice již závěr zápasu zvládly v klidu. Tím spíše, když v 82. minutě napřáhl ke krásné střele do horního rohu Dominik Menčl a uzavřel tak skóre na 1:4.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Velký Borek
Michal Kubišta - kapitán: První poločas jsme odehráli hodně ustrašeně, prohrávali jsme souboje, soupeř byl dobrý na balónu a kombinací nás přehrával. Na to trenér reagoval střídáním a změnou rozestavení do druhé půle. Tu jsme začali aktivně a byli jsme vyrovnaným soupeřem. Z toho jsme vytěžili rychlý gól, který nás ještě více nakopl. Měli jsme další vypracované šance na gól, které jsme však nedokázali dotáhnout do konce. Pak přišla další naše chyba, gól na 3:1 a to nás asi zlomilo. Soupeř byl kvalitní, zaslouženě vyhrál a k výhře jim gratuluji. Ozdobou zápasu byla určitě divácká návštěva přes 200 lidí.

TJ Vitana Byšice
Michal Hamšík - trenér: Do V elkého Borku jsme jeli s tím, že nevíme, co od nováčka soutěže můžeme očekávat. Zpravidla z kraje soutěže funguje nováčkovský elán a nadšení. Chtěli jsme od začátku utkání soupeře zatlačit a brzy rozhodnout i vzhledem k počasí, které panovalo. Ikdyž se nám to úplně nepodařilo, byl jsem s prvním poočasem spokojený. Plnili jsme úkoly, které jsme si řekli a vyplynuly z toho dvě pěkné branky. V prvních 20 minutách druhé půle jsme byli asi ještě na festivalu na Mácháči, kdy jsme úplně přestali hrát a přenechali iniciativu domácím. Z toho vyplynulo snížení. V závěru domácím podle mého názoru docházely síly, a tak jsme své vedení pojistili. Kromě výpadku z kraje 2. poločasu jsem s výkonem spokojený.



Sestavy


SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - T. Krajník [-] (76. L. Krajník [-] ) , Z. Štrupl [-] (46. P. Kříž [-] ) , J. Růžička [-] (46. P. Nesládek [-] ) , F. Lamač [-] , J. Kováč [-] (64. P. Šejnoha [-] ) , M. Mihalík [-] , J. Ryba [-] , P. Jeřábek [-] , J. Doležal [-] (82. T. Pavlík [-] ) , M. Kubišta [-]

TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - P. Holina [-] , P. Svačina [-] , D. Dobiáš [-] , D. Hemr [-] , J. Kmoch [-] , P. Menčl [-] , D. Menčl [-] , J. Trubička [-] , P. Kadlec [-] , J. Čurda [-]

ŽK: 56. P. Kříž , 86. J. Ryba - 17. P. Menčl , 38. J. Kmoch , 38. P. Svačina , 67. J. Čurda .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Salač Dušan - ROTH Patrik, NEJEDLO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.