V derby byl úspěšnější Mělník


Branky


22. M. Veselý , 51. H. Tříška , 61. M. Skopka , 73. M. Veselý - 69. P. Lauda , 82. P. Lauda , 87. J. Šulc
0

Svou premiéru v I.B třídě si bodově neosladili fotbalisté Tišic. Ti se ze zdánlivě beznadějné tříbrankové ztráty sice dokázali dostat na dostřel, vyrovnat už ale nedokázali, a tak si na svůj první bodový zisk budou muset alespoň týden počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jdou gólem Veselého do vedení

Hned čtyři nové posily představili Tišičtí ve své základní sestavě při prvním zápase v I.B třídě - jednalo se o Novotného, Šulce, Pajkrta a Šmajdu. Stálicí v jejich sestavě je naopak již 48 letý kapitán týmu Brodský. Domácí dokázali nastálo ulovit některé hráče Vysoké, zcela novými tvářemi jsou pak brankář Sekerka a záložník Tříška. Ve velkém vedru se začátek zápasu nesl ve snaze na obou stranách neudělat chybu. První vzrušení tak přišlo až ve 13. minutě a nebyl to zrovna způsob, jaký bychom si představovali. Domácí záložník totiž nešetrně naremploval Kopejsku na hrazení a ten musel být dlouhou dobu s tržnou ránou na nose ošetřován. Naštěstí se podezření z přeraženého nosu nepotvrdilo. Ve 22. minutě hostující obrana poprvé zaváhala, Veselý dostal ideální přihrávku a se zakončením si poradil. 1:0. O několik minut později mohl tentýž hráč navýšit skóre, ale Hádek vytáhl skvělý zákrok proti hlavičce z bezprostřední blízkosti. Ve hře hostů se objevovala řada nepřesností a byla na nich patrná nesehranost.

Brankové hody v závěru zápasu

 

Do druhé půle nastoupily týmy beze změn, hra se však výrazně rozhýbala. V 51. minutě byl dle názoru hostů faulován Driml, hra však pokračovala a po akci z pravé strany se balón ve vápně odrazil k volnému Tříškovi, který vstřelil druhý gól. 2:0. O deset minut později nepovedený centr Skopky zapadl přímo za záda Hádka a skóre se měnilo opět ve prospěch domácích. 3:0. Vysoké vedení jako by Mělnické ukolébalo a před jejich brankou se začaly množit nebezpečné útoky hostů. První vážnější šance přišla v 63. minutě – Šmajda se prodral před obránce a jeho tvrdou střelu brankář Sekerka zlikvidoval. V 67. minutě to mohlo být už od čtyři branky, Tišice ale od další branky zachránil obětavý zákrok Drimla, který zastavil skluzem míč mířící do prázdné branky. Na první branku v novém ročníku hosté čekali do 69. minuty, kdy Lauda svůj krásný únik sám chladnokrevně zakončil. 3:1. Prakticky vzápětí však Mělník opět odskočil - již podruhé v zápase totiž v Hádkově brance skončil nenápadný centr - tentokrát z kopačky Veselého. 4:1. Ani za tohoto stavu Tišičtí nic nezabalili a udělali ze závěru pořádné drama. Nejprve Šmajdův průnik vyrazil brankář na roh, ale další podobný už gólem skončil – ve vápně našel přesnou přihrávkou Laudu, ten se elegantně zbavil obránce a bylo to 4:2. V 87. minutě vystřelil z hranice velkého vápna Šulc a balón i přes veškerou snahu brankáře doputoval do branky. 4:3. O drama bylo postaráno, na vyrovnání ale Tišicím už nezbýval čas, a tak v pěkném zápase berou všechny body Mělničtí.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: Na první zápas v nové soutěži jsme se těšili a s předvedenou hrou v prvním poločase jsem spokojen. Vstup do druhé půle nám nevyšel a po několika chybách jsme zbytečně inkasovali. I za nepříznivého stavu náš nově budovaný tým ukázal charakter a podařilo se nám zápas alespoň zdramatizovat.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: HOLAKOVSKÁ Tereza - ZUSKIN Petr, DOHNAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.