SESTAVA KOLA - 12.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 05.11.2022

0

Předposlední kolo 1.B třídy skupiny B nabídlo většinu zápasu už v sobotu. Dražejov remizoval s Chelčicemi, Sedlice udolala Husinec, Sousedovice rozstřílely Bělčice, Březí loupilo v Hošticích, Volyně zvítězila v derby s Juniorem a Vacov nadělil Prachaticím sedmičku. V jediném nedělním zápase Bavorov poprvé zvítězil, když doma nedal Cehnicím šanci.

Václav Forejtar (SK Vacov): Brankář Vacova patří mezi nejlepší brankáře v lize a pravidelně se dostává do sestavy kola. Tentokrát za nulu proti Tatranu

Jiří Čabrádek (TJ Sokol Sedlice): Kapitán Sedlice svojí brankou rozhodl utkání proti Husinci, které nakonec domácí zvládli poměrem 2-1.

Jan Lukeš (FC Vlachovo Březí): Po dvaceti minutách se přesunul z pozice útočníka na obránce a ukázal, že mu to jde i vzadu. Svým výkonem přispěl k výhře Březí v Hošticích.

Karel Procházka (SK Vacov): Defenzivní hráč Vacova předvedl proti Prachaticím bezchybný výkon dopředu, ale i v útočné fázi.

Dominik Folta (TJ Sokol Bavorov): Záložník Bavorova vstřelil v duelu proti Cehnicícm první branku v zápasu. Pro Bavorov byla i vítězná.

Jakub Sova (SK Vacov): Třetí hráč Vacova, který se jako brankář Forejtar často objevuje v sestavě kola. Jakub vstřelil proti Tatranu dvě branky a během zápasu výborně řídil útočné záměry svého týmu.

Kristián Hájek (SK Slavoj Volyně): V derby proti Strakonicím vstřelil stále dorostenec Kristián čtvrtou branku v závěru a pojistil tak vítězství Volyně 4-2. Pro něj to byl první zásah za muže.

Marek Valta (SK Vacov): Útočně laděný hráč Vacova přidal v sobotu jednu branku proti Prachaticím a předvedl sebejistý výkon.

Jiří Steiner (SK Slavoj Volyně): Stejný případ, jako spoluhráč Kristián. V zápase proti Strakonicím vstřelil druhou branku Volyně a svojí premiérovou. Jeho otec, který muže ve Volyni trénuje, musí být pyšný.

Jan Hrach (FC Znakon Sousedovice): Útočník Sousedovic, který Bělčicím vstřelil dvě branky. Tentokrát se ale nejedná o střelce Josefa Šourka, který se do sestavy kola nevešel, ale o jeho kapitána a kolegu v útoku, Jana Hracha.

Václav Cais (TJ Slavoj Husinec): Stejné písnička, jako každý zápas. Václav už má letos na svém kontě jedenáct branek, ale Husinec bojuje o setrvání v soutěži.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.11.2022 10:00 do 09.11.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.