SESTAVA KOLA - 9.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 15.10.2022

0

Deváté kolo 1.B třídy skupiny B nabídlo tři sobotní a čtyři nedělní duely, plné zvratů a nádherných akcí. Sobota fanouškům přinesla remízu v derby Bělčic se Sedlicí, Strakonice smetli Bavorov a Hošticím vystřelil tři body v závěru Kuncl. Neděli odstartoval Tatran demolicí Husince, Chelčice vybojovali bod v Cehnicích díky mohutnému závěru, Březí padlo s Vacovem brankou v poslední minutě a přestřelku ve Volyni ovládly Sousedovice.

Martin Linhart (FK Junior Strakonice B): Hrající trenér Junioru musel kvůli absencím do branky a vedl si skvěle! Chytil dva jasné góly a pomohl tak k vítězství 4-1.

Vladimír Klíma (TJ Sokol Sedlice): Obránce Sedlic střídal o poločase Josefa Němce a vstup do utkání se mu na výbornou, když za devět minut vyrovnal duel proti Bělčicím svojí brankou.

Martin Hevera (TJ Sokol Bělčice): Druhý obránce v zápasu Bělčice - Sedlice. Hevera po asistenci Ráže dokázal vyrovnat na 2-2 a Bělčice si tak odnáší z derby zasloužený bod.

František Dlouhý (SK Slavoj Volyně): Volyně podlehla Sousedovicím 3-5. I přes to ale výkon jednoho z hráčů vynesl Volyni zástupce do sestavy kola. Dlouhý se nejprve prosadil z penalty a poté sám chladnokrevně zakončil.

Petr Miesbauer (FK Tatran Prachatice B): Podruhé se v sestavě kola objevuje obránce Tatranu. Ten sám přidal jednu branku a defenzivní hrou pomohl Tatranu ke třem bodům za vítězství 5-1.

Jan Koloušek (FK Chelčice): Podobný případ, jako už zmíněný Klíma. Koloušek ale střídal v 82. minutě za stavu 0-2. V 90. minutě ale svojí brankou rozjel stíhací jízdu Chelčic, která tomuto klubu vynesla bod za remízu.

Jakub Kuncl (TJ Sokol Střelské Hoštice): V Hošticích už to vypadalo na dělbu bodů mezi domácím týmem a hosty z Dražejova. V 84. minutě se ale k míči dostal Kuncl, který vystřelil Hošticím tři body.

Martin Ráž (TJ Sokol Bělčice): Král asistencí!  Záložník Bělčic svými dvěma asistencemi pomohl k remíze Bělčic v derby.

Patrik Šebesta (Sokol Cehnice): Člen útočných řad zařídil Chehnicím svými góly dvoubrankové vedení. To ale nakonec stačilo pouze na remízu.

Josef Šourek (FC Znakon Sousedovice): Netřeba psát více, než že Šourek přidal další hattrick v letošním ročníku a pomohl tak k výhře 5-3 ve Volyni.

Kristián Wagner (FK Tatran Prachatice B): Útočník Tatranu přidával poslední branku Prachatic v zápase. Tatran nakonec zvítězil 5-1.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.10.2022 13:08 do 19.10.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.