SESTAVA KOLA - 10.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023

Datum kola: 08.10.2022

0

Sestava 10. kola je tady! V tomto kole se opakovaly tři výsledky - třikrát 3:0/0:3, dvakrát 4:1/1:4 a dvakrát 3:1. Sestava kola je nabitá zajímavými jmény. Kdo ale získá nejvíce vašich hlasů?

BRANKÁŘ

Darek Faltus z Malesic dokázal udržet v domácím zápase se silnými Kralovicemi čisté a konto. Malesice nakonec zvítězily 3:0.

 

OBRANA

Tříčlennou obranu tvoří dva obránci a jeden záložník. Omlouváme se Jiřímu Fedorcovi z Kaznějova za zařazení mezi obránce. 35letý záložník tvořil hru Kaznějova a přidal i jednu branku. Pravý bek a zárověň kapitán Smíchova se rovněž podílel brankou na vítězství 3:0 v Žákavě. Třetím obráncem je kapitán mochtínského Sokolu Jakub Bejvl. Ten proti Rokycanům zahrál zodpovědně dozadu a vstřelil nakonec vítězný gól. Jedinou kaňkou může být snad jen neproměněná penalta za stavu 1:3 z pohledu domácích Rokycan.

 

ZÁLOHA

První tři hráči vstřelili dva góly a jejich týmy shodně zvítězily 3:0. Patrik Šmídl z Malesic stihl dvakrát skórovat ještě v prvním poločase, kapitán Sušice Tomáš Klíma si na druhý gól počkal až do závěru zápasu, Daniel Kroc ze Smíchova, podobně jako Klíma, vstřelil svou druhou branku až v posledních minutách zápasu. Posledním záložníkem, pro kterého můžete hlasovat, je košutecký Martin Kadlec. Košutka dohrávala v deseti hráčích, i přes to se však podařilu Martinovi vstřelit v 81. minutě vítěznou branku a zařídit domácím 3 body.

 

ÚTOK

 

Alexei Boguševschi sice přišl do hry až ve druhém poločasu, i tak se ale výrazně ovlivil zápas proti Kralovicím. Bojovný výkon okořenil třetím, uklidňujícím gólem. Dalším útočníkem je chlumčanský Petr Dostálík.Tomu to v posledních zápasech střílí a formu si přenesl i do zápasu proti Horšovskému Týnu, kde vstřelil dva góly. Posledním hráčem v sestavě 10. kola je mladý útočník Mochtína Matěj Škoch, který dělal rokycanské obraně po celý zápas problémy a už v šesté minutě otevřel skóre.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.10.2022 23:13 do 12.10.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.