SESTAVA KOLA - 6.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 24.09.2022

0

Září uzavřelo šesté kolo dalšími duely v 1.B třídě skupiny B. V sobotu šesti brankami rozstřílely Bělčice Tatran a Vacov Střelské Hoštice. Doma zvítězil Dražejov 2-1 nad Cehnicemi a Sedlice 3-1 proti Volyni. Poslední sobotní zápas zvítězilo Vlachovo Březí v Husinci. V neděli ve zbývajících dvou duelech zvítězili vždy hosté. Junior loupil v Chelčicích a Sousedovice udržely neporazitelnost v Bavorově.

Karel Dražan (TJ Sokol Bělčice): Brankář Bělčic si připsal druhé čisté konto v letošním ročníku, po výhře Bělčic 6-0 nad B týmem Tatranu.

Karel Zeman (TJ Sokol Bělčice): Jistota v obraně Bělčic dalším dobrým výkonem nepustila soupeře z Prachatic k žádné větší šanci.

Filip Brázda (TJ Dražejov): Dvaatřicetiletý hráč Dražejova rozhodl svojí brankou v 89. minutě o výhře svého týmu 2-1 nad Cehnicemi.

František Daniel (FC Vlachovo Březí):  Krajní hráč Vlachova Březí se potkal s formou. V předchozích dvou zápasech vstřelil tři branky a proti Husinci svým skvělým výkonem předvedl, že mu to jde i dozadu.

Martin Ráž (TJ Sokol Bělčice): Třetí hráč Bělčic ze zápasu s Prachaticemi. Kapitán Bělčic rozdal přesné tři nahrávky z kterých Bělčice dokázaly vstřelit branku.

Jakub Sova (SK Vacov): Jakub Sova v sobotu odehrál zatím nejlepší zápas po přestupu do Vacova. Proti Střelským Hošticím zaznamenal hattrick a pomohl tak k vysoké výhře 6-1.

Jan Toncar (FC Vlachovo Březí): Člen záložní řady Vlachova Březí góly hlavně pro své spoluhráče připravuje. V zápase s Husincem přidal hned tři asistence.

Tom Bílý (FK Junior Strakonice B): Hráč Junioru se po minulém kole, kdy přidal jednu branku, prosadil i tentokrát. Svými dvěma přesnými zásahy pomohl k vítězství 5-2 v Chelčicích.

Josef Šourek (FC Znakon Sousedovice): Hráč Sousedovic si dál jede svojí ligu. V Bavorově přidal další dvě branky a celkově je už na deseti přesných zásazích.

Jan Hubáček (FC Vlachovo Březí):  Útočník z Vlachova Březí odehrál pouze jedenašedesát minut v zápase s Husincem. Přes to stihnul svým hattrickem rozhodnout zápas.

Jakub Houda (TJ Sokol Bělčice): Jeden poločas a pět branek. Jakub Houda se dlouho nemohl střelecky prosadit až do zápasu s Tatranem., kdy mu to tam spadlo hned pětkrát.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.09.2022 13:28 do 28.09.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.